Τα SUVs της Nissan στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης

By  |  0 Comments

Το Pathfinder Concept και το ολοκαίνουργιο Qashqai πρωταγωνιστούν στη γκάμα των  SUVs της Nissan στο Auto Shanghai 2023.

Τα SUVs της Nissan έχουν κερδίσει εξαιρετική φήμη και στην Κίνα, χάρη στην ανθεκτικότητά τους, την άνεση και τις οδηγικές επιδόσεις τους, προσανατολισμένες στις οικογενειακές περιπέτειες και εξορμήσεις. Η Nissan, πρωτοπορεί και στην αγορά SUV της Κίνας, αποκομίζοντας υψηλούς επαίνους για τα βραβευμένα SUVs της, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των υποψήφιων αγοραστών στην Κίνα, μέσα από τη διάθεση μιας διαφοροποιημένης γκάμας κινητήριων συνόλων.

 Ο θρύλος του Pathfinder συνεχίζεται

Πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του για πρώτη φορά το 1985, το φιλικό προς την οικογένεια και τεχνολογικά καινοτόμο τετρακίνητο Pathfinder της Nissan έχει καταστεί σύμβολο στην αγορά των SUVs. Το Pathfinder Concept, σχεδιασμένο με γνώμονα την Κινεζική αγορά, συνεχίζει τον μύθο. Συνδυάζοντας την μοντέρνα αισθητική και τον χαρακτήρα ενός Nissan, το Pathfinder Concept έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στον τρόπο ζωής των δυναμικών αγοραστών. Από την κατάκτηση της ερήμου έως τις αστικές διαδρομές, το Pathfinder Concept, αποτελεί τον τέλειο συνεργάτη περιπέτειας.

Το Pathfinder Concept διαθέτει ένα πλήρως επανασχεδιασμένο εξωτερικό και ένα εσωτερικό έτοιμο για περιπέτειες που, με τρεις σειρές καθισμάτων, παρέχει άφθονο χώρο για μεγαλύτερες οικογένειες. Η οθόνη με το μεγάλο εύρος στην καμπίνα και το heads-up display, παρέχουν πληθώρα πληροφοριών.

Qashqai: το απόλυτο crossover

Πρεμιέρα στην Κίνα και για το καταξιωμένο, ολοκαίνουργιο crossover SUV Qashqai, το οποίο θα λανσαριστεί στην συγκεκριμένη αγορά τον ερχόμενο Αύγουστο. Το κορυφαίο crossover που έχει γράψει μια εκπληκτική πορεία στην Ευρώπη από την πρώτη του γενιά, συνδυάζει μοναδικό στυλ, άνεση, φινέτσα, επιδόσεις, αλλά και καινοτόμο τεχνολογία για να προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία μετακίνησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία γενιά του Qashqai φέρνει στην Ευρώπη και τη μοναδική τεχνολογία e-POWER της Nissan, η οποία προσφέρει τη συναρπαστική αίσθηση της οδήγησης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου χωρίς την ανάγκη φόρτισης στην πρίζα!

Η έκθεση, που πραγματοποιείται στο Εθνικό Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Σαγκάης, είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 18 έως τις 27 Απριλίου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.