Ακόμα ένας τερματισμός για τους Παυλίδη- Harryman στην Ιταλία

By  |  0 Comments

Ακόμα μια επιτυχία πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι Νίκος Παυλίδης- Allan Harryman, τερματίζοντας στην 4η θέση μεταξύ των “seniors” στο Rally San Marino. Σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα με πολλές εγκαταλείψεις, το δίδυμο της Step Racing με την ελληνική σημαία στην οροφή του Skoda Fabia Rally2 Evo κατάφερε να ολοκληρώσει τον δεύτερο γύρο του Ιταλικού Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος, ανεβαίνοντας στη ράμπα του τερματισμού.

«Τερματίσαμε στο Rally San Marino και το διασκεδάσαμε πολύ. Ο συναγωνισμός στο Ιταλικό Πρωτάθλημα είναι πολύ υψηλός και προσπαθούμε να βελτιώνουμε τις επιδόσεις μας αγώνα με τον αγώνα. Δυστυχώς η προετοιμασία μας για το ράλλυ δεν ήταν η κατάλληλη, αφού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων προλάβαμε να κάνουμε μόνο δύο περάσματα από τις νέες για εμάς ειδικές διαδρομές. Παρόλα αυτά οδηγήσαμε στο ρυθμό μας και χάσαμε το βάθρο της κατηγορίας μας για λίγα δευτερόλεπτα” δήλωσε ο Νίκος Παυλίδης που ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 28η θέση της γενικής κατάταξης μεταξύ των 69 πληρωμάτων που συμμετείχαν.

«Οι ειδικές διαδρομές τα είχαν όλα και απαιτούσαν συνεχείς εναλλαγές ρυθμού. Είχαν σφιχτά σκληρά κομμάτια μέσα σε δάσος, είχαν γρήγορα κομμάτια με χασίματα, είχαν ακόμα και ασφάλτινα γλιστερά σημεία. Ένα κλατάρισμα στα τελευταία χιλιόμετρα της  έβδομης ειδικής διαδρομής μας κόστισε αρκετά σε χρόνο και ίσως και το βάθρο στην Over 55 κατηγορία. Δεν πτοούμαστε όμως, αφού το αποτέλεσμα δεν είναι ο πρωταρχικός μας σκοπός. Βασικό μας μέλημα είναι η συνεχής βελτίωση και η απόκτηση εμπειριών.” δήλωσε ο Θεσσαλονικιός οδηγός που παρουσιάστηκε ικανοποιημένος στον τερματισμό.

Επόμενος αγώνας για το πλήρωμα της Step Racing είναι το Rally Adriatico στις 15 και 16 Ιουλίου.

Την προσπάθεια της Step Racing στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Χώματος στηρίζουν το Corfos Hotel Mykonos, η Step Logomats και η Drive Rent a Car, ενώ υποστηρικτής της προσπάθειας είναι τα λάστιχα της MRF Tyres.

H Step Racing με τη συμμετοχή της θέλει να διαδώσει το έργο της Giancarlo Ligabue Foundation με έδρα τη Βενετία. Με motto το “Μάθε και διέδωσε” ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός έχει σκοπό να ενθαρρύνει την προώθηση πολιτιστικών δραστηριοτήτων και έρευνας με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της αρχαιολογίας, της ανθρωπολογίας, της παλαιοντολογίας, των φυσικών επιστημών και των εικαστικών τεχνών. Επίσης προβάλλει πολιτιστικές δραστηριότητες μέσω εκδηλώσεων, εκθέσεων, συνεδρίων, δημοσιεύσεων, φιλανθρωπικών δωρεών, τόσο στην Ιταλία όσο και σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε την προσπάθεια της Step Racing στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Χώματος μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

και ενημερωθείτε για τις δράσεις του Giancarlo Ligabue Foundation: https://www.fondazioneligabue.it/en/fondazione

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.