Άρωμα καλοκαιριού στο TdS 2023

By  |  0 Comments

Summertime and the living is easy τραγουδούσε ο Louis Armstrong. Πράγματι καλοκαιρινό ήταν το TdS του 2023!

Στην οργάνωση, ο γνωστός συνδυασμός που έχει λειτουργήσει άψογα στο παρελθόν, ΕΛΙΑ και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ (με τις εξαιρετικές διοργανώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη) και με την βοήθεια των τοπικών Σαμιωτών. Συντόνιζε ο μετρ του είδους Γιάννης Καράμπελας.

Το πρωινό ψιλόβροχο της Παρασκευής δεν πτόησε κανένα και τα 45 πληρώματα βρέθηκαν στην πλατεία Καρλοβασίου, την Παρασκευή απόγευμα, 2 Ιουνίου, έτοιμα για τον Διοικητικό Τεχνικό Έλεγχο. Στο ίδιο σημείο αργότερα το βράδυ, όλοι καλεσμένοι στο φιλόξενο College, χορηγό της εκδήλωσης για το δείπνο υποδοχής πληρωμάτων και οργάνωσης.

Πρωί Σαββάτου, στις 10:00 η αφετηρία από την πλατεία Καρλοβασίου. Διαδρομή προς Μαραθόκαμπο όπου και η πρώτη Δοκιμασία Ακριβείας. Συνέχεια με Κουσμαδαίους, Αγίους Θεόδωρους και η εντυπωσιακή από τοπία και γρήγορη ΕΔΑ στο Λιμνιώνα πριν την μεσημεριανή ανασυγκρότηση στους γραφικούς Δρακαίους, οικισμός “κρεμασμένος” κυριολεκτικά στο βράχο με θέα το απέραντο γαλάζιο του αιγαίου. Συνέχεια με τις 3 απογευματινές ΕΔΑ πριν την λήξη του Α’ σκέλους στο όμορφο παραλιακό Ηραίο. Το καθιερωμένο δείπνο στο βραβευμένο εστιατόριο “Ορίζοντας”, στο χωριό Πλάτανος με απεριόριστη θέα και στις 2 πλευρές του νησιού.

Κυριακή πρωί, εκκίνηση και διαδρομή προς Μανωλάτες με την καθιερωμένη ανάβαση. Συνέχεια προς Βαθύ με την πονηρή ΕΔΑ στο Κοκκάρι. Η ανασυγκρότηση στην φιλόξενη Μονή Ζωοδόχου Πηγής πρίν την 3 ΕΔΑ της ημέρας και την μεσημεριανή ανασυγκρότηση για βουτιά και γεύμα με θαλασσινά στο Ποσειδώνιο. Ιδανική ολοκλήρωση, η ειδική και ο τερματισμός στην ορεινή Άμπελο. Εκεί, τα οχήματα σε παράταξη στην κεντρική πλατεία με τους επισκέπτες και κατοίκους να φωτογραφίζουν και να θαυμάζουν το μοναδικό θέαμα!

Η Απονομή πραγματοποιήθηκε στο Καρλόβασι με την δύση του Ηλίου. Τα οχήματα σε παράταξη στην προβλήτα, γύρω από το βάθρο των νικητών, Γενικής και Κατηγοριών. Άξιοι πρώτοι μετά από έντονες ανακατατάξεις, οι Δημήτριος Λιάκος και Παρασκευή Κυριακοπούλου με Triumph Spitfire MKIII του 1967. Δεύτεροι, οι Εμμανουήλ Μογιός και Μαριέτα Καραγιάννη επίσης με Triumph Spitfire MKIII του 1968. Την τριάδα συμπλήρωσαν οι κυρίες, Ελισάβετ Βελέντζα και Suzan Mortgu με Datsun 180B του 1978.

Χαμόγελα και πειράγματα, συμπλήρωσαν το όμορφο σκηνικό της απονομής με το κέφι να συνεχίζεται ως αργά το βράδυ Κλείνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς, υποστηρικτές και στο Δήμο Δυτικής Σάμου που συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση του Αγώνα. Και φυσικά σε όλα τα στελέχη της οργάνωσης και τους τοπικούς σαμιώτες φίλους για την αμέριστη βοήθεια τους

Ραντεβού σε 2 χρόνια, στο Tour de Samos 2025.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

https://www.triskelion.gr/tour-de-samos-2023#tab-12

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.