DS Esprit de Voyage με Παριζιάνικο άρωμα

By  |  0 Comments

Η DS Automobiles παρουσιάζει την πρώτη της Collection, εμπνευσμένη από τη βιομηχανία του Fashion Designing και της υψηλής ραπτικής!

Το «πνεύμα του ταξιδιού» ακολουθεί η DS Automobiles και παρουσιάζει τις εκδόσεις Esprit de Voyage. Οι οποίες αναμφίβολα έχουν τη φινέτσα των γαλλικών οίκων μόδας. Εκεί που το πάθος για τελειότητα και η χρήση πολυτελών υλικών συνδυάζεται με τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.

Αυτή η συλλογή χαρακτηρίζεται από φωτεινούς εσωτερικούς διάκοσμους με ανοιχτόχρωμες δερμάτινες επενδύσεις, αποκλειστικά φινιρίσματα και πλούσιο εξοπλισμό που… εμπνέει τα ταξίδια.
Η Collection 2023 “Esprit de Voyage”, αφορά στα DS 4 και DS 7.

Η DS 4 Esprit de Voyage είναι βασισμένη στην DS 4 Rivoli, με αρκετά νέα στοιχεία και επιπλέον εξοπλισμό. Το εσωτερικό έχει μια ιδιαίτερη, φωτεινή απόχρωση του γκρι στις δερμάτινες επενδύσεις, ενώ το ταμπλό και οι πλαϊνές επενδύσεις των θυρών είναι από δέρμα Nappa.

Στο ταμπλό, υπάρχει το ανάγλυφο του Esprit de Voyage στο δέρμα. Η αναπαράσταση ενός χάρτη της Ευρώπης σχεδιάζεται με ακτίνες που επικεντρώνονται γύρω από ένα μοτίβο “Clous de Paris”, συμβολίζοντας το σημείο εκκίνησης και το μέρος όπου δημιουργήθηκε αυτή η συλλογή.
Το DS Design studio Paris. Τα κατώφλια των θυρών έχουν επίσης την υπογραφή Esprit de Voyage, ενώ οι άκρες των μοκετών εισάγουν μια ιδιαίτερη απόχρωση του γκρι, που ταιριάζει με το υπόλοιπο εσωτερικό.

Εξωτερικά, στα καλύμματα των καθρεπτών, η ειδική σχεδίαση με λέιζερ υποδηλώνει κίνηση και αεροδυναμική, ενώ το μπροστινό μέρος διαθέτει σε γυαλιστερό μαύρο τα DS wings ανάμεσα στους προβολείς, ενώ η μάσκα είναι ενισχυμένη με χρωμιωμένες λεπτομέρειες. Το πλαίσιο του παμπρίζ και η επιφάνεια στην πόρτα του χώρου των αποσκευών, είναι ντυμένα με γυαλιστερό
μαύρο διακοσμητικό.

Οι τροχοί 19 ιντσών, που ονομάζονται Cannes, έχουν φινίρισμα «διαμαντένιο», και ένα νέο ματ χρώμα Anthracite Grey. Έξι χρώματα στο αμάξωμα μπορούν να συνδυαστούν με μια μαύρη οροφή Perla Nera. Το εξαιρετικά πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού περιλαμβάνει όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες άνεσης και ασφάλειας της DS. Επιπλέον, έχει και το πακέτο των ηλεκτρικών, θερμαινόμενων και κλιματιζόμενων καθισμάτων που προσφέρουν και μασάζ στους εμπρός.

Το τιμόνι είναι επίσης θερμαινόμενο, ενώ είναι ηλεκτρική και η πόρτα του χώρου των αποσκευών, τα πεντάλ είναι με επένδυση αλουμινίου και τα πλευρικά παράθυρα έχουν ενισχυμένη ηχομόνωση.
Το DS 4 Esprit de Voyage προσφέρεται στην plug-in υβριδική έκδοση E-Tense 225 με τιμή 55.550 ευρώ.

Και η DS 7 είναι διαθέσιμη με το πακέτο Esprit de Voyage, με plug-in υβριδικούς κινητήρες, στις εκδόσεις E-Tense 225 και E-Tense 4×4 300 και τιμές που ξεκινούν από από 59.900 ευρώ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.