Tο συναρπαστικό roadshow της Audi στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία

By  |  0 Comments

Από τις 13 έως τις 30 Ιουνίου, 8 μοναδικά αυτοκίνητα Audi επισκέφθηκαν 11 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, μέσα από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi, και “ταξίδεψαν” τους φίλους της μάρκας στο μέλλον της αυτοκίνησης!

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά και να οδηγήσουν τα κορυφαία ηλεκτρικά Q4 e-tron και Q8 e-tron, το μοναδικό μοντέλο επιδόσεων RS e-tron GT, μοντέλα επιδόσεων με θερμικούς κινητήρες που αποτέλεσαν πόλο έλξης, όπως τα RS3 Sport Sedan, RS Q3 Sportback και SQ5, καθώς και τα κορυφαία μοντέλα Q7 και Q8. Μοναδικά μοντέλα Audi που ενσαρκώνουν την κορυφή της καινοτομίας και της πολυτέλειας, και δεν άφησαν ασυγκίνητο καμία και κανέναν.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν πάνω από 1.200 test drives από λάτρεις του αυτοκινήτου, οι οποίοι συμμετείχαν με ενθουσιασμό, ζώντας στο έπακρο αυτή τη μοναδική εμπειρία!

Το συναρπαστικό Audi on Tour Dream Edition ολοκληρώθηκε, με την υπόσχεση να προσφέρει ακόμα πιο συναρπαστικές εμπειρίες την επόμενη χρονιά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.