Παγκόσμια Πρεμιέρα στο Goodwood Festival of Speed

By  |  0 Comments

• Η Hyundai Motor θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του IONIQ 5 N στο Goodwood Festival of Speed (13 – 16 Ιουλίου 2023)

• Παράλληλα με την αποκάλυψη του IONIQ 5, θα πραγματοποιηθεί η «N Moment» – μια επίδειξη του IONIQ 5 N στην εμβληματική ανάβαση Hillclimb

Η Hyundai Motor ανακοίνωσε την παγκόσμια πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου IONIQ 5 N.

Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο N υψηλών επιδόσεων θα παρουσιαστεί στο εκθεσιακό περίπτερο της Hyundai N στο Goodwood Festival of Speed που θα πραγματοποιηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 στις 15:30 ώρα Ελλάδος (14.30 CEST).

H πρεμιέρα αυτή σηματοδοτεί την πρώτη φορά που θα παρουσιασθεί το IONIQ 5 N μετά την κυκλοφορία μιας σειράς teaser βίντεο και καμουφλαρισμένων εικόνων που παρουσίασαν στοιχεία της προηγμένης τεχνολογίας του μοντέλου.

Το IONIQ 5 N αποτελεί το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό Hyundai N μοντέλο μαζικής παραγωγής και αναμένεται να επιταχύνει ακόμη περισσότερο το μέλλον της ηλεκτροκίνησης της εταιρείας.

Το IONIQ 5 N στο Goodwood Festival of Speed

Η παγκόσμια πρεμιέρα του IONIQ 5 N θα πραγματοποιηθεί στο «Core Box» του εκθεσιακού περιπτέρου της Hyundai N στα πλαίσια του Goodwood Festival of Speed. Παράλληλα με την αποκάλυψη του αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί η «N Moment» – μια επίδειξη του IONIQ 5 N στην εμβληματική ανάβαση Hillclimb μήκους 1,87 χιλιομέτρων, στην οποία θα συνοδεύεται και από άλλα μοντέλα Hyundai N, μεταξύ των οποίων τα συναρπαστικά rolling labs RN22e και N Vision 74.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.