Εθελοντισμός στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023

By  |  0 Comments

Έπειτα από δύο χρόνια επιτυχημένου εθελοντικού προγράμματος, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις καλεί για ακόμα μια χρονιά τους φίλους του αγώνα να δώσουν το «παρών» στη διοργάνωση, ζώντας μοναδικές εμπειρίες.

Το EKO Ράλλυ Ακρόπολις καλεί κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ζήσει από κοντά την εμπειρία του αγώνα να δηλώσει συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να ζήσει από κοντά αυτήν τη μοναδική εμπειρία, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην άρτια διεξαγωγή κάθε σχετικής δράσης, από τη θέση του ενεργού μέλους.

Οι εθελοντές του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις καλούνται να προσφέρουν τις ικανότητες, τις γνώσεις τους και πάνω απ’ όλα τη διάθεσή τους στον αγώνα, και ειδικότερα σε τομείς όπως είναι η εξυπηρέτηση θεατών και χορηγών, το πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης μέσω δράσεων για την Οδική Ασφάλεια και άλλες δραστηριότητες που διοργανώνονται στο πλαίσιο του αγώνα.

Γίνε κι εσύ μέλος αυτής της ομάδας και ζήσε από κοντά κάθε πτυχή του ιστορικού αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ που διοργανώνεται από τις 7 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, με δράσεις στην Αθήνα, την Κορινθία και τη Στερεά Ελλάδα.

Για το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του αγώνα, πατήστε εδώ.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdmXgb3s_zbEOsPSCUsomKLsCNm7fswuSRqC4p4nXcUqkKFVg/viewform

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.