Ιστορικό Ράλλυ Σαλαμίνας

By  |  0 Comments

Ο Σύλλογος Ιδιόκτητων Σπορ Αυτοκινήτων διοργανώνει το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου για 5η συνεχόμενη χρονιά το «Ράλλυ Σαλαμίνας 2023». Ο αγώνας συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Σαλαμίνας και έχει την υποστήριξη της TL Motors & της Κοινοπραξίας Πορθμείων Σαλαμίνας «Άγιος Νικόλαος».

Το «Ράλλυ Σαλαμίνας» αναδεικνύει τις ομορφιές του ιστορικού νησιού μέσα από 60 χιλιόμετρα απαιτητικής πλοήγησης. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 13:30 από την Πλατεία Ηρώων της Σαλαμίνας και ο αγώνας, που δίνει την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διάφορες κατηγορίες, θα αποτελείται από 2 σκέλη και 6 ειδικές διαδρομές ακριβείας. Το δικαίωμα συμμετοχής συμπεριλαμβάνει ασύρματη δορυφορική χρονομέτρηση & live αποτελέσματα, τη μετάβαση με Ferry Boat από και προς τη Σαλαμίνα και γεύμα απονομής επάθλων στο εστιατόριο «Κοχύλι», προσφορά της TL Motors & της Κοινοπραξίας Πορθμείων Σαλαμίνας «Άγιος Νικόλαος». Δικαίωμα συμμετοχής έχουν έως 90 ιστορικά αυτοκίνητα & youngtimer στις κατηγορίες Regularity, Touring Trophy, Youngtimer-GT και Classique.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Δευτέρα 21/8        Έναρξη δηλώσεων συμμετοχής

Δευτέρα 11/9         Λήξη δηλώσεων συμμετοχής 20:00 στα γραφεία του ΣΙΣΑ Τετάρτη 13/9        Ανακοίνωση λίστας συμμετεχόντων

Παρασκευή 15/9 Παραλαβή υλικού εκδήλωσης από τα γραφεία του ΣΙΣΑ 17:00-20:00 Σάββατο 16/9/2023

12:00 Συγκέντρωση στο Πέραμα

12:00-12:30 Μετάβαση με Ferry Boat στα Παλούκια και οδικώς στην Παραλία Σαλαμίνας 12:45 Συγκέντρωση στην Πλατεία Ηρώων

13:30 Εκκίνηση. 1ο ΣΚΕΛΟΣ: Πλατεία Ηρώων, Ζωοδόχος Πηγή, Γούβα Μπατσί, Βασιλικά, Φανερωμένη, Στενό, Άγιος Γιώργης, Λεωφ. Ξένου, ‘Αγιος Νικόλαος, Λεωφ. Ιπποκράτους, Αμπελάκια, Πηλός, Κακηβίγλα, Πέρανι, Αίας Κλαμπ, Χαλιώτη, Περιστέρια

15:00-16:15 Ανασυγκρότηση στα Περιστέρια

16:15 – 16:45 2ο ΣΚΕΛΟΣ: Περιστέρια, Χαλιώτη, Αίας Κλαμπ, Πέρανι, Κύριζα, Δημήτρανι, Κακηβίγλα, Πηλός, Σελήνια, Αρχαίος Λιμένας, Αμπελάκια, Καματερό (εστιατόριο «Κοχύλι»). 18:00–20:00 Γεύμα στο εστιατόριο «Κοχύλι», προσφορά της TL Motors & της Κοινοπραξίας Πορθμείων Σαλαμίνας «Άγιος Νικόλαος».

19:30 Ανακοίνωση αποτελεσμάτων

20:00 Απονομή επάθλων Ελεύθερη επιστροφή

Τα ωράρια των διαδρομών & ανασυγκροτήσεων αναφέρονται στην εκκίνηση και στον τερματισμό του πρώτου αυτοκινήτου. Το τελευταίο θα διέρχεται περίπου μία με μιάμιση ώρα μετά. Όλες οι πληροφορίες, κανονισμός & δήλωση συμμετοχής στην ιστοσελίδα του ΣΙΣΑ ( www.sisa.gr ) που διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών για την καλύτερη ροή του προγράμματος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.