Νίκη Τσολακίδη στο ΔΕΘ

By  |  0 Comments

Την έβδομη νίκη στο “Rally ΔΕΘ” κατέκτησε ο Σωκράτης Τσολακίδης και ισοφάρισε το ρεκόρ νικών του πολυνίκη του αγώνα Γιώργου Μοσχού, το οποίο φαινόταν ακατάρριπτο τα τελευταία 38 χρόνια!

Με τον συνδυασμό (Τσολακίδης – Πολυζώης – Skoda Fabia RS Rally2) να λειτουργεί υποδειγματικά, το πλήρωμα πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο σε όλες τις ειδικές του αγώνα και έφτασε στη δεύτερη διαδοχική νίκη του στον αγώνα.

Οι Αναπολιοτάκης – Τσιούκας (Ford Fiesta R5) ήταν στη δεύτερη θέση ενώ τρίτοι τερμάτισαν οι Αλυγιζάκης – Χατζηδάκης (Skoda Fabia R5).

Ένας από τους μακροβιότερους αγώνες ράλλυ της χώρας, το 55ο Ραλλυ ΔΕΘ, διοργανώθηκε από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης (ΑΟΘ) στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Η φετινή έκδοση του Ράλλυ ΔΕΘ, περιελάμβανε τέσσερις ασφάλτινες ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 89,1 αγωνιστικών χιλιομέτρων και έλαβαν μέρος 49 πληρώματα. 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.