Ημέρα ευεξίας by Porsche & Puma

By  |  0 Comments

Η Porsche ένωσε τις δυνάμεις της με την PUMA στο πλαίσιο στρατηγικής συνεργασίας των δύο μαρκών, και δημιούργησαν μια βιωματική ημέρα ευεξίας αποκλειστικά για γυναίκες. Αυτή η ξεχωριστή Wellness Day ενέργεια πραγματοποιήθηκε στο ειδικό Porsche Experiential Store στο Golden Hall, προσφέροντας μια μοναδική συγχώνευση empowerment, ευεξίας και στυλ.

Η PUMA, μια μάρκα γνωστή για τη δέσμευσή της στη μεταμορφωτική δύναμη του αθλητισμού και την ικανότητά της να ενδυναμώνει τα άτομα, μοιράζεται μια βασική πεποίθηση με την Porsche: “ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να μας μεταμορφώνει και να μας ενδυναμώνει”, μια φιλοσοφία που ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τη μετάβαση από τον αθλητισμό στη ζωή γενικότερα. Αυτή η κοινή προοπτική βρίσκει βαθιά απήχηση στο κοινό-της Porsche. Με αυτό σαν κινητήριο δύναμη, οργανώθηκε η Porsche x PUMA Ladies’ Wellness Day ήταν μια αξέχαστη εμπειρία που γιόρτασε την ευεξία, την αυτοφροντίδα και την ενδυνάμωση, δημιουργώντας μία μοναδική εμπειρία.

Αναλυτικότερα, για να διασφαλιστεί ότι οι εκλεκτές συμμετέχουσες θα βιώσουν την απόλυτη πολυτέλεια και άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, αυτοκίνητα Porsche διατέθηκαν για τη μεταφορά των επισκεπτών από και προς το Porsche Experiential Store. Αυτό όχι μόνο προσέθεσε ένα στοιχείο αίγλης, αλλά υπογραμμίζει επίσης τη δέσμευση της Porsche να κάνει κάθε πτυχή της ζωής μας ξεχωριστή.

O Σάββας Γιάντσης ambassador της PUMA, και οι εκπαιδευτές του house of yoga Βασιλική Μεϊντάνη και Ανάργυρος Καρυτιανός, ειδικοί στους τομείς της yoga, art therapy και reiki, αντίστοιχα καθοδήγησαν τις παρευρισκόμενες σε μια ποικιλία δραστηριοτήτων ευεξίας, προσφέροντας τους την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να αποφορτιστούν και να αναζωογονηθούν, ενώ παράλληλα βυθίστηκαν στον κοινό κόσμο της Porsche και της PUMA. Όλες οι καλεσμένες ντύθηκαν σε total PUMA outfits, αναδεικνύοντας το τέλειο μείγμα σχεδιασμού και λειτουργικότητας με γνώμονα τη μόδα. Αυτή η συνεργασία έχει ως στόχο να εμπνεύσει τις γυναίκες να αγκαλιάσουν την εσωτερική τους δύναμη και τη μοναδική προσωπικότητά τους, ξεπερνώντας τα παραδοσιακά όρια.

Για τις ανάγκες της εκδήλωσης, το Porsche Experiential Store μεταμορφώθηκε σε ένα branded yoga studio που καθρεφτίζει τη συνέργεια Porsche x PUMA. Σε συνδυασμό με τις δραστηριότητες και τα wellness snacks που απόλαυσαν οι καλεσμένες, η εκδήλωση έδωσε έμφαση στη σπουδαιότητα του well being και του ποιοτικού lifestyle.

Η Ladies’ Wellness Day Porsche x PUMA αποτέλεσε μια ημέρα ενδυνάμωσης και αναζωογόνησης που οι συμμετέχουσες θα θυμούνται για πάντα. Με το χαρακτηριστικό στυλ και τη δέσμευση και των δύο brands για καινοτομία, αυτή η συνεργασία θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς για τις βιωματικές ενέργειες ευεξίας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.