Η περιπέτεια ακριβείας στην εκκίνηση

By  |  0 Comments

Συνολικά 54 πληρώματα θα εκκινήσουν το πρωί της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολις στην κατηγορία Regularity του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις. Την Πέμπτη στο Σχιστό, στις εγκαταστάσεις της Seajets-Promare έλαβαν χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος και πλέον όλα είναι έτοιμα για τον αγώνα που προσμετράει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity.

Την πρώτη μέρα του αγώνα, τα αυτοκίνητα θα διέλθουν από τη Φυλή, την Πύλη, τη Δάφνη και τις Ερυθρές για να καταλήξουν στην πρώτη ανασυγκρότηση στη Θήβα. Στη συνέχεια, θα περάσουν από την Ξηρονομή, τη Θίσβη, το Κυριάκι, το Δίστομο και θα φτάσουν στην Αμφίκλεια. Στο τελευταίο μέρος του πρώτου σκέλους τα αυτοκίνητα θα διέλθουν από τη Γραβιά, το Προσήλιο, την Άμφισσα και θα καταλήξουν για διανυκτέρευση στην Ιτέα.

Στο πλευρό της διοργάνωσης βρίσκονται ο Δήμος Ελευσίνας, η Ελευσίνα, η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023η Superfast Ferries, η SP Tableware, η Seajets και η Cosmote TV.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα (historicacropolis.gr) και στον Ηλεκτρονικό Πίνακα Ανακοινώσεων (https://webapp.sportity.com/channel/2023historicREG) είναι διαθέσιμες όλες οι πληροφορίες για το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, ενώ στα κοινωνικά δίκτυα της διοργάνωσης μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία νέα του αγώνα.

Ζωντανά Αποτελέσματα: http://results.bg/greece/

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.