«ΣΙΣΑ Grand Prix» στις 26 Νοεμβρίου

By  |  0 Comments

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων διοργανώνει την Κυριακή 26 Νοεμβρίου το «ΣΙΣΑ Grand Prix», που είναι παραδοσιακά η τελευταία εκδήλωση της χρονιάς και κρίνει τα αμφίρροπα Πρωταθλήματα Ιστορικών & Youngtimer του ΣΙΣΑ.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην ανατολική παραλία Βάρκιζας, που διαμορφώνεται σε µία υπερειδική διαδροµή µήκους 1000 µέτρων. Θα αγωνιστούν με ασφάλεια έως 90 πληρώματα, εκτελώντας με δεξιοτεχνία την υπερειδική 3 φορές. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής έως και το 1993 (Historic) και αυτοκίνητα από το 1994 έως & το 2003 (Potentially Historic-“Youngtimer”). Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επιλέξουν να διαγωνισθούν είτε στην κατηγορία Super Sport (με ΜΩΤ έως 50 χλμ) ή στην κατηγορία Regularity (με ΜΩΤ έως 40 χλμ). Δικαίωμα συγκομιδής βαθμών για το πρωτάθλημα έχουν μόνο οι συμμετέχοντες της κατηγορίας Regularity, ενώ για πρώτη φορά επιτρέπεται η συμμετοχή και στις δύο κατηγορίες. Η διαδρομή θα πρέπει να εκτελεσθεί σύμφωνα με το ανακοινωθέν σχεδιάγραμμα. Στην διαδρομή περιλαμβάνεται 1 περιστροφή 360ο (αριστερόστροφη ή δεξιόστροφη) & 1 περιστροφή 180ο (αριστερόστροφη). Οι εκκινήσεις θα δίνονται ανά λεπτό. Για τη χρονομέτρηση απαιτείται εγκατάσταση καλωδίου 12 Volt βάσει των οδηγιών της οργάνωσης.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 70€ ανά αυτοκίνητο για τα μέλη ΣΙΣΑ και στα 80€ για τους λοιπούς συμμετέχοντες. Στο παράβολο συμπεριλαμβάνεται συμμετοχή στα έξοδα οργάνωσης και συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Οδηγών – Συνοδηγών ΣΙΣΑ & στο Youngtimer Trophy, με συντελεστή 1. Επιτρέπεται η διπλή συμμετοχή του ιδίου αυτοκινήτου στην κατηγορία Regularity & στην κατηγορία Super Sport. Σε περίπτωση διπλής συμμετοχής, τότε το παράβολο της 2ης συμμετοχής ορίζεται στα 40€. Ένας οδηγός έχει δικαίωμα να λάβει μέρος και στη Regularity και στη Super Sport, αλλά μόνο μία φορά ανά κατηγορία και ομοίως το παράβολο της 2ης συμμετοχής ορίζεται στα 40€. Δεν επιτρέπεται διπλή συμμετοχή του ίδιου συνοδηγού στην κατηγορία Regularity.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 26/11/2023

09:00-09:30 Συγκέντρωση, Διοικητικός Έλεγχος & Ενημέρωση Συμμετεχόντων

09:30-10:00 Aναγνώριση διαδρομής πίσω από το αυτοκίνητο του αλυτάρχη

10:00-11:30 1ο σκέλος

11:45-13:15 2ο σκέλος

13:30-15:00 3ο σκέλος

15:30 Έκδοση αποτελεσμάτων

16:00 Απονομή επάθλων

Ο σύλλογος διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών για την καλύτερη ροή του προγράμματος. Ο ειδικός κανονισμός και η αίτηση συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.sisa.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.