Προηγούνται οι Χριστοδούλου-Καρανικόλας

By  |  0 Comments

Ο νεότερος οδηγός που συμμετέχει στο 2ο Acropolis Rally Legends, ο Αχιλλέας Χριστοδούλου προηγείται στο 2ο Acropolis Rally Legends, έχοντας στο δεξί μπάκετ του Mitsubishi Lancer Evo VI τον Επαμεινώνδα Καρανικόλα. 

Η συγκεκριμένη κατηγορία απευθύνεται σε αυτοκίνητα μεταξύ του 1991 και το 2000 και τα πληρώματα αγωνίζονται στις ίδιες Ειδικές Διαδρομές στις οποίες τρέχουν τα αυτοκίνητα της Κατηγορίας Sporting του Historic Acropolis Rally. 

Ο 19χρονος οδηγός στον δεύτερο αγώνα ράλλυ της σύντομης καριέρας του πέτυχε την καλύτερη επίδοση στις τρεις από τις τέσσερις διαδρομές του πρώτου σκέλους του αγώνα, έχοντας την καθοδήγηση του πρώην Πρωταθλητή οδηγού στα δικίνητα και έχει διαφορά μεγαλύτερη των 90 δευτερολέπτων από τους διώκτες του. Οι Ανδρέας Χριστοδουλάκης-Σταύρος Αναμολίδης στην επιστροφή τους στην ενεργό δράση κινούνται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με το Subaru Legacy 4WD Turbo και είναι δεύτεροι, εμπρός από τους δικίνητους, Νίκο Μοσχόπουλο-Ειρήνη Κόγια Γραμματικού που έχουν στα χέρια τους ένα Toyota Yaris και εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους στις Ειδικές Διαδρομές της Παρασκευής. Οι Κυριάκος και Δημήτρης Βυτόγιαννης (Subaru Impreza GT Turbo) βρίσκονται στην τέταρτη θέση, με τους έτερους δικίνητους του αγώνα Βασίλη Καραθανάση-Ελένη Καραθανάση να είναι στην πέμπτη θέση με το Opel Astra GSI.

Μεγάλοι άτυχοι του αγώνα ήταν οι Άκης Λαδιάς-Μιχάλης Πατρικούσης, οι οποίοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα, πετυχαίνοντας την καλύτερη επίδοση στην εναρκτήρια διαδρομή του 2ου Acropolis Rally Legends. Στη νυχτερινή, ωστόσο, Ειδική Διαδρομή του πρώτου σκέλους, το κιβώτιο ταχυτήτων του Subaru Impreza WRX είχε άλλη γνώμη, με αποτέλεσμα το πλήρωμα να εγκαταλείψει την προσπάθειά του. Δεν τερμάτισαν στο σκέλος της Παρασκευής και οι Στέλιος Γιαμαλάκης-Νίκος Σάμιος με το εντυπωσιακό Ford Escort RS Cosworth καθώς προδόθηκαν και αυτοί από το κιβώτιο ταχυτήτων, στην απλή μάλιστα διαδρομή.

Σήμερα τα πληρώματα θα διέλθουν δύο φορές από τις Ειδικές Διαδρομές Παρνασός και Προσήλιο και μία από τους Βωξίτες και τις νυχτερινές Καρούτες.

Στο πλευρό της διοργάνωσης βρίσκονται ο Δήμος Ελευσίνας, η Ελευσίνα, η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023η Superfast Ferriesη SP Tablewareη Seajets και η Cosmote TV.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα (historicacropolis.gr) και στον Ηλεκτρονικό Πίνακα Ανακοινώσεων (https://webapp.sportity.com/channel/2023historicLEG) είναι διαθέσιμες όλες οι πληροφορίες του 2ου Acropolis Rally Legends, ενώ στα κοινωνικά δίκτυα της διοργάνωσης μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία νέα του αγώνα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.