Σημαντικές εμπορικές επιτυχίες για την Opel Gallo S.A.

By  |  0 Comments

Μετρώντας μόλις λίγους μήνες ως μέλος του Επίσημου Δικτύου Διανομέων Opel, η Opel Gallo S.A. έχει να επιδείξει σημαντικές εμπορικές επιτυχίες. Συγκεκριμένα, η εταιρεία βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στις παραγγελίες λιανικής Opel πανελλαδικά, κατά το διάστημα Φεβρουαρίου – Οκτωβρίου 2023.

Η επίδοση αυτή μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η εταιρεία Gallo S.A. ιδρύθηκε το 1993 από τον Βαγγέλη Γκάλλο, ζωντανό θρύλο των ελληνικών αγώνων rally. Έκτοτε, πρωταγωνιστεί στην αγορά του αυτοκινήτου, σημειώνοντας σημαντικές εμπορικές επιτυχίες, χάρη στα υψηλά επίπεδα τεχνογνωσίας, την αξιοπιστία, αλλά και το κορυφαίο επίπεδο παροχής υπηρεσιών και εξυπηρέτησης. Επιπλέον, η εταιρεία συμμετέχει με δική της ομάδα σε αγώνες Rally, μεταξύ των οποίων το WRC Rally Acropolis.

H συνεργασία με την Opel αποτελεί το νέο εγχείρημα του Ομίλου Gallo. Η κάθετη μονάδα της Opel Gallo στεγάζεται στη Λεωφόρο Κηφισού 170-172 στο Αιγάλεω. Στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας λειτουργεί showroom, με εκθέματα που καλύπτουν όλη την γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων της Opel, καθώς και οχήματα προς Test Drive Στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο/φανοποιείο προσφέρονται υπηρεσίες aftersales, πάντοτε ακολουθώντας τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της Opel, ενώ λειτουργεί και αποθήκη γνήσιων ανταλλακτικών & αξεσουάρ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.