Alfa Romeo MILANO: Φόρος τιμής στην Ιστορία

By  |  0 Comments
  • Η ώρα της αποκάλυψης έφτασε και το πρώτο Sport Urban Vehicle της Alfa Romeo θα αποκαλείται “MILANO”, ένα όνομα με τεράστια ιστορική αξία για την μάρκα.
  • Θα ακολουθεί πιστά το σπορ DNA της Alfa Romeo, ενώ θα διαθέτει και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.
  • Η επιλογή του ονόματος αποτελεί σαφή αναφορά στην έδρα της μάρκας, τον πρεσβευτή του “Made in Italy” σε ολόκληρο τον κόσμο και τη διεθνή πρωτεύουσα του design και της μόδας.
  • Η Alfa Romeo MILANO θα αποκαλυφθεί επίσημα τον Απρίλιο του 2024, στο Μιλάνο.

Τον Απρίλιο του 2024 η Alfa Romeo θα παρουσιάσει επίσημα το πρώτο της Sport Urban Vehicle. Θα ονομάζεται MILANO, αποτίνοντας φόρο τιμής στην Ιταλική πόλη όπου στις 24 Ιουνίου του 1910 γεννήθηκε η θρυλική μάρκα.

Με την MILANO η Alfa Romeo επεκτείνει την γκάμα της στις μικρότερες κατηγορίες, με ένα μοντέλο που ενσαρκώνει απόλυτα το DNA της μάρκας και την εκλεπτυσμένη ιταλική σπορ ταυτότητα. Είναι ξεκάθαρο ότι το πρώτο Sport Urban Vehicle θα αποτελέσει μια νέα πύλη εισόδου στον κόσμο της Alfa Romeo.

Το Μιλάνο κατέχει πλέον τον ρόλο ενός διεθνούς μανιφέστου για το μοντέρνο σχεδιασμό, την καινοτομία και την βιωσιμότητα. Έχοντας κερδίσει τη θέση του στον κόσμο της Τέχνης και του “Made in Italy” σε ολόκληρο τον πλανήτη, το Μιλάνο διαδραμάτιζε πάντα σημαντικό ρόλο στη μόδα, το design και τη μουσική.

Κάθε άλλο παρά τυχαία είναι λοιπόν η επιλογή της Alfa Romeo να τιμήσει το Μιλάνο, το σπίτι της, για το ξεκίνημα ενός νέου, συναρπαστικού και τολμηρού κεφαλαίου στην ιστορία της, το οποίο θα δίνει την ερμηνεία του σπορ με τα δεδομένα του 21ου αιώνα. Πρόκειται για μια απόφαση που δεν ακολουθεί την λογική των, εμπνευσμένων από ορεινά περάσματα, ονομάτων των δύο πιο πρόσφατων μοντέλων της, αλλά που δημιουργεί άρρηκτο όσο και ξεκάθαρο δεσμό με την Ιταλική καταγωγή.

Αυτή άλλωστε είναι που υπογραμμίζει και τη φιλοδοξία της Alfa Romeo να εξάγει σε ολόκληρο τον κόσμο τις αξίες που ανέκαθεν την έκαναν μια τόσο μοναδική μάρκα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.