Καρδιά Bobber ψυχή ταξιδευτή (video)

By  |  0 Comments

Απαράμιλλο στυλ που συνδυάζεται με την πρακτικότητα της καθημερινής χρήσης και το πρώτο μοντέλο Custom της Voge απευθύνεται σε αναβάτες με διάθεση για χαλαρές βόλτες, ειδικά σε κατόχους διπλωμάτων Α2.

Η τολμηρή εμφάνιση του νέου CU525 δεν περνά απαρατήρητη, τονίζοντας μια μοτοσυκλέτα τύπου Bobber με έμφαση στις κλασικές κυριακάτικες βόλτες, την κίνηση στην πόλη, αλλά και σε χαλαρές διαδρομές έξω από αυτή. Κύριο χαρακτηριστικό αυτού του μοντέλου Custom Cruiser δεν είναι άλλο από την ευκολία οδήγησης, κάνοντας τον αναβάτη να αισθάνεται άνετα και σίγουρα πάνω στη σέλα του ανά πάσα στιγμή. Ακόμα και αρχάριος να είναι, ή όχι μεγάλου αναστήματος, το μειωμένο ύψος από το έδαφος και το χαμηλότερο βάρος στην κατηγορία, σε συνδυασμό με τα σύγχρονα τεχνολογικά πλεονεκτήματα της μοτοσυκλέτας, θα του προσφέρουν ευχάριστες όμορφες στιγμές οδήγησης με απόλυτη ασφάλεια. Αυτή διασφαλίζεται περαιτέρω από ένα σύγχρονο στιβαρό πλαίσιο και την ύπαρξη δικάναλου ABS, τετραπίστονης ακτινικής δαγκάνας στο δισκόφρενο του εμπρός τροχού, συστήματος ελέγχου πρόσφυσης (TCS) τελευταίας γενιάς, καθώς και φωτιστικά σώματα που προσφέρουν εξαιρετική ορατότητα.

Τολμηρό στυλ

Το CU525 προτείνει μερικά κλασικά στοιχεία των μεγάλων αμερικανικών Cruiser, που χαρακτηρίζονται από τους τροχούς των 16”, το ανεστραμμένο πιρούνι με κλίση προς τα εμπρός, την τελική μετάδοση με ιμάντα (Belt Drive), τα διπλά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, τις εισαγωγές αέρα στα πλαϊνά του ρεζερβουάρ, τους Bar-end καθρέπτες, το οβάλ σχήμα του προβολέα, τη διπλή απόληξη της εξάτμισης και τη χαμηλή θέση οδήγησης με τη δερμάτινη σέλα. Όλα αυτά έχουν μελετηθεί ώστε να συμβάλλουν σε μια εικόνα με σκληροτράχηλη νότα και να συνδυάζουν ιδανικά μοτοσυκλέτα Custom Cruiser με αυθεντικού στυλ αμερικάνικο Bobber. Τα προστατευτικά εκατέρωθεν του κινητήρα, η βάση της πινακίδας με έδραση στο ψαλίδι, το φαρδύ τιμόνι μεταβλητής διατομής, το διαμήκες πίσω φωτιστικό σώμα, η οβάλ έγχρωμη ψηφιακή οθόνη, η θύρα USB και ο Full led φωτισμός είναι στοιχεία που προσθέτουν ξεχωριστές πινελιές σε μια μοτοσυκλέτα που παντρεύει διαχρονικό σχεδιασμό και παραδοσιακές εφαρμογές με τεχνολογία του σήμερα.

Όλη η ισχύς που χρειάζεστε

Ο υγρόψυκτος δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 494cc αποδίδει 47,6hp και μια μέγιστη ροπή της τάξης των 44,5Nm. Η μοτοσυκλέτα μπορεί να οδηγηθεί και από κατόχους διπλωμάτων Α2, μια δυνατότητα που θα εκτιμηθεί από αναβάτες κάθε εμπειρίας και ικανότητας, με τις επιδόσεις συνολικά να είναι ικανές να προσφέρουν συγκινήσεις σε καθημερινή βάση. Η τελική μετάδοση μέσω ιμάντα, σε συνδυασμό με το κιβώτιο των 6 σχέσεων και τον συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης, παρέχει ήσυχη και γραμμική λειτουργία, έτσι όπως επιβάλλεται για μια μοτοσυκλέτα αυτής της κατηγορίας. Επιπλέον, δεν απαιτεί λίπανση όπως η κλασική αλυσίδα, μειώνοντας δραστικά την ανάγκη συντήρησης και το κόστος των service.

Όργανα και εξοπλισμός σε συνάρτηση με την εποχή

Το CU525 διαθέτει μοντέρνα ηλεκτρονικά, κρυμμένα κάτω από μια εσκεμμένα vintage εμφάνιση. Ο κυκλικός πίνακας οργάνων είναι μια σαφής αναφορά στο κλασικό στυλ, απόλυτα εναρμονισμένος με τη σχεδίαση της μοτοσυκλέτας. Αποτελείται από μια έγχρωμη οθόνη LCD, ιδιαίτερα πλούσια σε πληροφορίες και ευανάγνωστη για να έχετε πάντα και τα πάντα υπό έλεγχο. Υπάρχει επίσης μια χρήσιμη θύρα USB για τη φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών, ενώ όλα τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας Full led.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.