Ο Βασίλης Μπούδρος τερμάτισε στο απαιτητικό Rally Dakar 2024

By  |  0 Comments

Η BMW Motorrad Hellas συγχαίρει τον Επίσημο Συνεργάτη και Πρεσβευτή της, Βασίλη Μπούδρο που τερμάτισε για δεύτερη φορά στον πιο απαιτητικό αγώνα μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο, το Rally Dakar.

Ο διακεκριμένος Έλληνας αναβάτης έλαβε μέρος στο Rally Dakar 2024 όπου και αγωνίστηκε στην κατηγορία Original by Motul. Έχοντας ξεκινήσει την προσπάθειά του στις 5 Ιανουαρίου, ο Βασίλης Μπούδρος κατάφερε να κατακτήσει την 78η θέση της γενικής κατάταξης. Και την 17η θέση στην κατηγορία του. Το 2022 είχε συμμετάσχει ξανά στο Rally Dakar. Ήταν ο τρίτος κατά σειρά Έλληνας που είχε τερματίσει, αντιμετωπίζοντας αντίξοες συνθήκες και αμέτρητες προκλήσεις.

Με περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μοτοσικλέτας και σε επαγγελματικούς αγώνες, ο Βασίλης Μπούδρος έχει επιτύχει διακρίσεις παγκοσμίου επιπέδου. Ενώ από την περσινή χρονιά αποτελεί Επίσημο Συνεργάτη και Πρεσβευτή της BMW Motorrad στην Ελλάδα. Με συμμετοχές σε ποικίλες δράσεις που αφορούν εκδηλώσεις τόσο του BMW Group Hellas, όσο και του δικτύου των Επίσημων Εμπόρων.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.