Παραμένει τρίτος ο Σερδερίδης στο WRC Masters!

By  |  0 Comments

Στην κατηγορία WRC Masters, που απευθύνεται σε οδηγούς άνω των 50 ετών, συμμετέχει φέτος ο Ιορδάνης Σερδερίδης διατηρώντας την τρίτη θέση μετά την ολοκλήρωση της τρίτης ημέρας του Ράλλυ Μόντε Κάρλο.

Ο Καβαλιώτης οδηγός με την Ελληνική σημαία στον ουρανό του Volkswagen Polo R5 και συνοδηγό τον έμπειρο Fred Miclotte διατήρησε τα κεκτημένα της Παρασκευής. Και πλέον τον χωρίζουν 52 χιλιόμετρα από έναν ακόμη τερματισμό στη μαρίνα του Πριγκηπάτου.

«Μπορεί να μην υπήρχε φέτος χιόνι, όμως ο πάγος στις περισσότερες ειδικές, η λάσπη και οι πολλές υγρασίες διατηρούν ψηλά το βαθμό δυσκολίας του αγώνα. Από την εμπειρία των πέντε συμμετοχών μου σε Ράλλυ Μόντε Κάρλο, έχω να δηλώσω ότι το φετινό Ράλλυ είναι όπως όλα τα προηγούμενα. Απαιτητικό, δύσκολο και προϋποθέτει πλήρη συγκέντρωση ώστε να ανταπεξέλθεις στις παγίδες που κρύβουν οι ειδικές διαδρομές» δήλωσε ο Ιορδάνης Σερδερίδης που οδηγεί συγκεντρωμένα με στόχο: τον τερματισμό και το βάθρο της κατηγορίας του και συνέχισε: «Δυσκολευτήκαμε, ιδιαίτερα, στην τελευταία διαδρομή του Σαββάτου. Καθώς ήταν αρκετά γλιστερή και συνάμα διήλθαμε από αυτή όταν είχε ήδη νυχτώσει. Καταφέραμε, ωστόσο, να βγούμε αλώβητοι και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας»

Αναφορικά με το στόχο την Κυριακή, ο Έλληνας οδηγός δήλωσε: «Σκοπός μας ήταν να ανεβάσουμε το ρυθμό μας στις ειδικές του Σαββάτου και να διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση. Κερδίσαμε δύο ειδικές από τον βασικό μας αντίπαλο. Όμως η διαφορά είναι τέτοια που δεν καλύπτεται χωρίς να ρισκάρουμε. Υπάρχει δρόμος ακόμα για τον τερματισμό και πλέον θα ακολουθήσουμε έναν πιο ασφαλή ρυθμό για να φτάσουμε στο Μονακό»

Ο Έλληνας πρωταθλητής της κατηγορίας WRC Trophy του 2017 κατάφερε να μπει παράλληλα στη βαθμολογούμενη 10αδα της κατηγορίας WRC2.

Το τελευταίο σκέλος του Ράλλυ Μόντε Κάρλο αποτελείται από 3 ειδικές διαδρομές και 52 αγωνιστικά χιλιόμετρα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.