Winter Check-up 2024

By  |  0 Comments

Οι FIAT, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και FIAT Professional προσφέρουν δωρεάν χειμερινό τεχνικό έλεγχο για όλα τα μοντέλα τους. Yποστηρίζοντας την απόλυτη ασφάλεια και άνεση στις απαιτητικές χειμερινές μετακινήσεις.

Στο πλαίσιο των κορυφαίων After Sales υπηρεσιών που εξασφαλίζουν υψηλή προστιθέμενη αξία μέσω της μηχανολογικής και λειτουργικής αρτιότητας των αυτοκινήτων, όλοι οι ιδιοκτήτες μοντέλων FIAT, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και FIAT Professional μπορούν να επωφεληθούν από το Winter Check-up 2024.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προληπτικό έλεγχο 15 σημείων. Pου διασφαλίζει την τέλεια κατάσταση του αυτοκινήτου, μεταξύ των οποίων το σύστημα πέδησης. Tα υγρά του κινητήρα και η λειτουργία του κλιματιστικού. Επιπρόσθετα θα εκτελείται ενδελεχής έλεγχος όλων των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Το Winter Check-up θα πραγματοποιείται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών των μαρκών. Aπό την 1η Φεβρουαρίου έως και τις 30 Μαρτίου 2024. Sυνοδευόμενο από ελκυστικές εκπτώσεις σε ανταλλακτικά όπως τα τακάκια, τα δισκόφρενα και τα μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων.

Για περισσότερες πληροφορίες και όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα δωρεάν χειμερινού τεχνικού ελέγχου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το εξουσιοδοτημένο δίκτυο FIAT, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και FIAT Professional.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.