31ος Γύρος Αττικής στις 2 Μαρτίου

By  |  0 Comments

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων διοργανώνει για 31η συνεχόμενη χρονιά τον Γύρο Αττικής, το μακροβιότερο μονοήμερο Ράλλυ ιστορικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα, που παραδοσιακά εγκαινιάζει την αγωνιστική σεζόν του συλλόγου.


Παραδοσιακά ο ΣΙΣΑ φημίζεται για τους δυναμικούς αγώνες του, αλλά και τον σεβασμό του για το κλασσικό αυτοκίνητο. Έτσι και στην 31η έκδοση θα υπάρχουν κατηγορίες “Regularity”, “Touring ”, “Youngtimer” και “Classique”, όπου μέλη (παράβολο 70 ευρώ) και οι φίλοι (80 ευρώ) θα μπορούν να διεκδικήσουν το νεοσύστατο Classique Trophy, με λίγες χρονομετρήσεις και κύριο γνώμονα τη χαρά της συμμετοχή.
Τα πληρώματα θα αρχίσουν να προσέρχονται στο Marathon Beach Resort της Νέας Μάκρης από τις 13.00 για τον διοικητικό έλεγχο και η εκκίνηση θα δοθεί στις 14.00.

Τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν προς Σέσι, Βαρνάβα, Λιμνιώνα και μετά προς Αγίους Αποστόλους, όπου θα γίνει και ο ενδιάμεση ανασυγκρότηση. Μετά ακολουθώντας την αντίστροφη διαδρομή και με την συμπλήρωση 150 χιλιομέτρων και 7 ειδικών διαδρομών οι συμμετέχοντες θα αρχίσουν να τερματίζουν στην Νέα Μάκρη. Μετά τον τερματισμό του τελευταίου αυτοκινήτου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα & θα γίνει η απονομή επάθλων στο Marathon Beach Resort . Ο 31ος Γύρος Αττικής διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Δήμου Νέας Μάκρης και με το Marathon Beach Resort .
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν έως 90 ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής έως το 1994 και επιλεγμένα youngtimer έως το 2004. Η χρονομέτρηση θα γίνει ασύρματα με το δορυφορικό σύστημα της Anube Sport με άμεση & live έκδοση αποτελεσμάτων.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
• Δευτέρα 26/2 Λήξη δηλώσεων συμμετοχής 20:00 στα γραφεία του ΣΙΣΑ
• Παρασκευή 1/3 Παραλαβή υλικού εκδήλωσης από τα γραφεία του ΣΙΣΑ 17:00-20:00
• Σάββατο 2/3 13:00 – 14:00 Συγκέντρωση στo Marathon Beach Resort
• 14:00 – 16:00 1o Σκέλος: Νέα Μάκρη, Σέσι, Βαρνάβα, Λιμνιώνας, Άγιοι Απόστολοι.
• 16:30 – 18:15 2o Σκέλος: Άγιοι Απόστολοι, Παραλία Βαρνάβα, Γραμματικό, Νέα Μάκρη,
• 19:45 Ανακοίνωση προσωρινών αποτελεσμάτων
• 20:15 Ανακοίνωση τελικών αποτελεσμάτων & απονομή επάθλων
• Για πληροφορίες και Ειδικό Κανονισμό μπορείτε να ενημερώνεστε στη γραμματεία του ΣΙΣΑ και στην ιστοσελίδα www.sisa.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.