Το Abarth 500e στην τελική λίστα των 2024 World Car Awards

By  |  0 Comments

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Abarth, το 500e, προκρίθηκε στην τελική πεντάδα της κατηγορίας World Urban Car για τα 2024 World Car Awards, κερδίζοντας με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του τους κριτές.

Τα World Car Awards αποτελούν έναν από τους πλέον σημαντικούς και έγκυρους θεσμούς βράβευσης αυτοκινήτων παγκοσμίως, με σκοπό την έμπνευση των κατασκευαστών να κάνουν το παραπάνω βήμα και να καθοδηγούν τις εξελίξεις σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό αυτοκινητικό πεδίο που μεταβάλλεται με ραγδαίο ρυθμό.

Το 2024 ο θεσμός συμπληρώνει 20 χρόνια διαδρομής και η σύνθεσή του απαριθμεί πάνω από 100 δημοσιογράφους από 29 χώρες, με την Ελλάδα να έχει τη δική της εκπροσώπηση από τον Μιχάλη Γεωργιάδη, Γενικό Διευθυντή του GOCAR.

Οι νικητές όλων των κατηγοριών θα ανακοινωθούν στις 27 Μαρτίου, σε μια τελετή που θα λάβει χώρα στο διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.