ΜΙΝΙ Countryman στο maximum! (video)

By  |  0 Comments

H Σπανός ΑΕ. γιόρτασε την έλευση του νέου ΜΙΝΙ Countryman στην ελληνική αγορά με ένα μοναδικό event. Την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, η Σπανός ΑΕ. παρουσίασε το νέο μέλος της οικογένειας ΜΙΝΙ σε μια εκδήλωση που σκόρπισε ενθουσιασμό και χαρά στο maximum!  

Η αποκάλυψη του νέου ΜΙΝΙ Countryman έλαβε χώρα στο exclusive MINI showroom της Σπανός ΑΕ. στη N. Σμύρνη, σε μια βραδιά γεμάτη ΜΙΝΙ elements: φωτισμό σε ζωντανά χρώματα, παιχνιδιάρικους αντικατοπτρισμούς, funky διακόσμηση, signature cocktails & mocktails, γλυκές & αλμυρές απολαύσεις, δυναμικό dj set και πολλές εκπλήξεις!

Η Marketing Manager της Σπανός ΑΕ., Βίκυ Συμιακάκη, παρουσίασε τη βραδιά και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιώργος Σπανός, εξέφρασε την αγάπη που έχουμε σαν αντιπροσωπεία αλλά και σαν χώρα για το θρυλικό brand που ακούει στο όνομα «ΜΙΝΙ».

Το έναυσμα δόθηκε και μόλις ολοκληρώθηκε η αντίστροφη μέτρηση στην εντυπωσιακή LED οθόνη, το νέο ΜΙΝΙ Countryman αποκαλύφθηκε εις διπλούν! Οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να θαυμάσουν από κοντά τα δύο οχήματα που αποκαλύφθηκαν διαδοχικά.

Με ολοκαίνουριο design, πιο επιβλητικό, πιο μοντέρνο και πιο ευρύχωρο από ποτέ, ήταν σίγουρο πως το νέο ΜΙΝΙ Countryman θα μαγέψει το κοινό. Και ενώ ακόμα ο ενθουσιασμός ήταν ζωγραφισμένος στα πρόσωπα των καλεσμένων, το νέο ΜΙΝΙ Countryman John Cooper Works των 300 ίππων, με την αναπάντεχη και ανατρεπτική του είσοδο στο showroom έκανε τις καρδιές όλων να χτυπούν ακόμα πιο δυνατά! Τη σκυτάλη πήρε η dj Xenia Ghali που με τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές της μετέτρεψε την παρουσίαση σε party μέχρι αργά το βράδυ!

Το μεγαλύτερο ΜΙΝΙ που σχεδιάστηκε ποτέ είχε όντως τη μεγαλοπρεπή υποδοχή που του άξιζε στη Σπανός ΑΕ.! Και, όπως ειπώθηκε και στην παρουσίαση: «Στη ζωή, κάθε χιλιόμετρο είναι μια ευκαιρία για νέες ιστορίες. Και στο τιμόνι του MINI Countryman οι ιστορίες αυτές γίνονται αξέχαστες»! 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.