SERES: Τα νέα μοντέλα που θα παρουσιάσει το 2024

By  |  0 Comments
  • Επέκταση της SERES σε 60 χώρες του κόσμου
  • Ολιστική προσέγγιση με έξυπνα προϊόντα & υπηρεσίες υψηλής ποιότητας
  • Έρχονται 6 νέα μοντέλα και εκδόσεις μέσα στη χρονιά

Η στρατηγική παγκόσμιας ανάπτυξης της SERES με νέα προϊόντα, με αναβάθμιση των υπηρεσιών της και με νέες συνεργασίες με ισχυρούς εταίρους σε όλο τον κόσμο, ήταν το αντικείμενο του φετινού διεθνούς συνεδρίου του ομίλου (2024 Overseas Business Conference).

Στην έδρα της εταιρείας, στην πόλη Chongqing, οι προσκεκλημένοι από περισσότερες από 60 χώρες του κόσμου, και από την Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πλάνα της, να συνομιλήσουν με τους ανθρώπους της, αλλά και να βιώσουν από πρώτο χέρι την άνεση, τις επιδόσεις και την τεχνολογική υπεροχή των αυτοκινήτων της. Την ελληνική αντιπροσωπεία εκπροσώπησαν στο Overseas Business Conference ο Γιώργος Σπανός, διευθύνων σύμβουλος της εισαγωγικής εταιρείας Σπανός ΑΕ., και ο Παναγιώτης Καραβέλλας, Business Development Manager της SERES Hellas.

«Βρισκόμαστε στην 1η γραμμή της επανάστασης της αυτοκίνησης ‘Νέας Ενέργειας’, έχοντας στόχο στη νέα, ηλεκτρική εποχή να επαναπροσδιορίσουμε την πολυτέλεια με τη χρήση νοημοσύνης», δήλωσε ο Zhang Xinghai, ιδρυτής και πρόεδρος του ομίλου SERES. «Τα επόμενα χρόνια με τη SERES θα δείξουμε τον δρόμο στα ‘οχήματα που καθορίζονται από το λογισμικό τους’, ενσωματώνοντας πλήρως τη νοημοσύνη στα αυτοκίνητά μας, έτσι ώστε να προσφέρουμε τα οφέλη της σε κάθε επίπεδο: έξυπνα προϊόντα, έξυπνα συστήματα ασφαλείας, έξυπνες υπηρεσίες. Έτσι θα προσφέρουμε μια νέα εμπειρία, που θα ικανοποιεί τις πιο ουσιώδεις απαιτήσεις των χρηστών για πολυτέλεια».

Στο φετινό διεθνές συνέδριο της SERES, μεταξύ άλλων, τονίστηκε η σημασία της κατηγορίας των SUV για την παγκόσμια επέκτασή της. Η εταιρεία φροντίζει να προσφέρει μοντέλα SUV που ξεχωρίζουν σε πολυτέλεια, σε άνεση και σε νοημοσύνη, μελετώντας τις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις κάθε χώρας, και χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές τεχνολογίες που έχουν ήδη δοκιμαστεί στην κινεζική αγορά. Εκεί όπου η SERES έχει ήδη μπει στο Top 5 των πωλήσεων μεταξύ των premium κατασκευαστών, λίγο πίσω από τις παραδοσιακές, γερμανικές δυνάμεις της κατηγορίας.

Η SERES διαθέτει ήδη ένα διεθνές δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 20 χώρες, ενώ ακόμη 30 αγορές πρόκειται να προστεθούν στη λίστα της μέσα στο 2024. Έτσι σκοπεύει να περάσει τις 50.000 πωλήσεις εκτός Κίνας αυτή τη χρονιά, με στόχο τις 200.000 ετησίως ως το τέλος τη δεκαετίας που διανύουμε. Φέτος, θα λανσαριστούν συνολικά 6 νέα μοντέλα και εκδόσεις και θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους της Ευρώπης, της Μ. Ανατολής, της Αφρικής και τις Ν. Αμερικής.

Νέα SERES 5 Range Extender, SERES 7 και SERES 9 το 2024

Το νέο SERES 9, το οποίο θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας της εταιρείας, θα ενσωματώνει αξιοζήλευτη τεχνολογία αιχμής. Μερικά από τα εντυπωσιακά στοιχεία εξοπλισμού που θα διαθέτει είναι το έξυπνο σύστημα προβολέων 2 megapixels, το heads-up display επαυξημένης πραγματικότητας (AR-HUD) με ανάλυση 2Κ και επιφάνεια απεικόνισης 75 ιντσών σε απόσταση 8,5 μέτρων εμπρός από τον οδηγό, αλλά και οι 10 οθόνες στην καμπίνα.

Το επίπεδο πάτωμα συνολικής επιφάνειας 3,04 τ.μ. εξασφαλίζει κορυφαία ευρυχωρία και πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης της καμπίνας του, για την απόλυτα άνετη μεταφορά έως 6 επιβατών. Για την παθητική ασφάλεια φροντίζει το εξαιρετικά στιβαρό αλουμινένιο πλαίσιο, το οποίο έχει διαμορφωθεί στην ισχυρότερη πρέσα της αυτοκινητοβιομηχανίας, με δύναμη 9.000 τόνων. Ενώ το SERES 9 δείχνει τον δρόμο σε ηλεκτρική τεχνολογία, χάρη στο κύκλωμα 800 V και τη χρήση καρβιδίου του πυριτίου (SiC) για τα ηλεκτρονικά ισχύος.

Το νέο SERES 7 είναι ένα άνετο premium SUV, που θα προσφέρει ασυναγώνιστη πρακτικότητα, ασφάλεια και άνεση. Σε αυτό θα λανσαριστούν τα καθίσματα «zero-gravity», με λειτουργία μασάζ 8 σημείων και δυνατότητα μετατροπής της 5θέσιας ή 6θέσιας καμπίνας σε ένα άνετο, διπλό κρεβάτι, στη λειτουργία «camping mode».

Τμήματα του πλαισίου του SERES 7 κατασκευάζονται από χάλυβα θερμής έλασης, ενώ για τη μόνωση της μπαταρίας χρησιμοποιούνται υλικά δανεισμένα από την αεροπορική βιομηχανία. Ένας ιονιστής εξασφαλίζει την καθαρότητα του αέρα στην καμπίνα, ενώ για την απόλυτη άνεση του οδηγού και των επιβατών φροντίζει πληθώρα ηλεκτρικών μηχανισμών: από τα ηλεκτρικά σκαλοπάτια για εύκολη είσοδο/έξοδο, έως τα ηλεκτρικά σκιάδια.

Τέλος, το SERES 5, το sport SUV της εταιρείας που διατίθεται ήδη στην Ελλάδα ως ηλεκτρικό, θα αποκτήσει υβριδική έκδοση. Το νέο SERES 5 Range Extender θα συνδυάζει την καθημερινή ηλεκτρική μετακίνηση για έως και 260 km, χάρη σε μια μπαταρία χωρητικότητας 40 kWh, με την απεριόριστη ελευθερία σε μακρύτερες διαδρομές. Έχοντας το πλεονέκτημα της κορυφαίας αποδοτικότητας ενός πλήρως ηλεκτρικού συστήματος κίνησης, σε σχέση με τα συμβατικά plug-in hybrid μοντέλα, θα μπορεί να καλύπτει έως και 1.455 km με ένα γέμισμα του ρεζερβουάρ (μέτρηση CLTC).

Έξυπνες υπηρεσίες για τους πελάτες της SERES σε όλο τον κόσμο

Για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς αγοραστές premium μοντέλων, η SERES επενδύει σε μια σειρά από έξυπνες υπηρεσίες, με έμφαση στην πολυτέλεια. Εκθέσεις, κέντρα επισκευής και συντήρησης, διαδικασίες παράδοσης, υπηρεσίες after sales, υποδομές φόρτισης, κέντρα εξυπηρέτησης εταιρικών πελατών κ.ά. σχεδιάζονται κεντρικά, έτσι ώστε οι πελάτες να απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία ιδιοκτησίας που υπάρχει στην αγορά πολυτελών οχημάτων.

Ο στόχος της εταιρείας είναι να γίνει το Νο 1 της παγκόσμιας αγοράς στην ικανοποίηση πελατών. Και θα το πετύχει φέρνοντας επανάσταση στον τρόπο που συνδυάζεται η έξυπνη τεχνολογία με την πολυτέλεια, αλλά και επενδύοντας σε δυνατές συνεργασίες σε όλο τον κόσμο.

Στην έκθεση της εταιρείας στην Αθήνα (λ. Κηφισίας 286, Χαλάνδρι) οι επισκέπτες μπορούν ήδη να δουν από κοντά το SERES 5, να οδηγήσουν και να βιώσουν από πρώτο χέρι τον ακαταμάχητο συνδυασμό πολυτέλειας, άνεσης, επιδόσεων και υψηλής τεχνολογίας που προσφέρει.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.