Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταχύτητας ξαναζωντανεύει!

By  |  0 Comments

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας του 2024 εκκινεί στις 20-21 Απριλίου από το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Ο πρώτος γύρος του θεσμού αναμένεται να προσελκύσει πλήθος αγωνιζόμενων, οι οποίοι ανυπομονούν για την επανέναρξή του. Διοργανωτές είναι τα Σωματεία Αγωνιστικός Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ αυτοκινήτων (ΑΣΙΣΑ) και “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.).

Η ειδικά διαμορφωμένη πίστα του Στρατιωτικού Αεροδρομίου της Τρίπολης, η οποία έχει μήκος 2200 μέτρα, είναι έτοιμη να υποδεχτεί αυτοκίνητα των ομάδων Ν,A,R και R, αυτοκίνητα της Formula Saloon, αυτοκίνητα BTCC-WTCC-GT-RGT, καθώς επίσης και τα «στολίδια» του παρελθόντος, τα Ιστορικά αυτοκίνητα.

Αναφορικά με το πρόγραμμα του αγώνα, το Σάββατο 20 Απριλίου από τις 08:00 έως τις 10:00 θα λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης και στις 10:30 είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι ελεύθερες δοκιμές, όπου οι οδηγοί θα πραγματοποιήσουν δύο σκέλη. Οι χρονομετρημένες δοκιμές θα ξεκινήσουν στις 13:30, με τους οδηγούς να πραγματοποιούν αυτή τη φορά, ένα σκέλος. Την Κυριακή 21 Απριλίου, η «μητέρα των μαχών», ο αγώνας, θα ξεκινήσει στις 11:00.

Η περίοδος δήλωσης συμμετοχής ξεκινάει τη Δευτέρα 8 Απριλίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 23:59. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον εναρκτήριο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, αποκλειστικά μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων στο www.e-omae-epa.gr.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας του 2024 είναι προ των πυλών! Καλή αρχή!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.