Η Edenred Χορηγός στο 4ο Electric & Micro Mobility Forum

By  |  0 Comments

Παρουσίαση της πρωτοποριακής Spendeo GO, της πρώτης λύσης στην ελληνική αγορά για τον ανεφοδιασμό κάθε τύπου εταιρικού οχήματος

Η Edenred συμμετείχε ως ασημένιος χορηγός στο 4ο “Electric & Micro Mobility Forum”, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή της να υποστηρίζει δράσεις που ενισχύουν την καινοτομία και την εταιρική βιωσιμότητα. Η εκδήλωση, που διοργανώνεται σε ετήσια βάση, εστιάζει στο μέλλον των μεταφορών και αποτελεί μια σημαντική πλατφόρμα για τη διερεύνηση των νέων τεχνολογιών που επηρεάζουν τη ζωή μας σε ατομικό και εργασιακό επίπεδο.

Η ανάπτυξη λύσεων που δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για τη μετάβαση σε φιλικότερες προς το περιβάλλον επιχειρηματικές πρακτικές, με απώτερο σκοπό τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, είναι βασική προτεραιότητα για την Edenred.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η Κατερίνα Μιχελή, Head of Product της Edenred, ως μία από τις βασικές ομιλήτριες της εκδήλωσης μίλησε για την ηλεκτροκίνηση και τον ρόλο που διαδραματίζει στον εργασιακό χώρο, παρουσιάζοντας και τη νέα Spendeo GO, την πρώτη λύση στην ελληνική αγορά για τον ανεφοδιασμό κάθε τύπου εταιρικού οχήματος, ανεξάρτητα από τον τύπο ανεφοδιασμού.

Σε αυτό το πλαίσιο, η κα Μιχελή δήλωσε σχετικά: « Είναι αξιοσημείωτο ότι 1 στους 5 εργαζόμενους επιθυμεί να λάβει επίδομα για τη φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου, ενώ 2 στους 5 θεωρούν πως μια παροχή που σχετίζεται με την ηλεκτροκίνηση είναι παράγοντας διαφοροποίησης κατά την επιλογή εργοδότη. Στην Edenred, με στόχο να γεφυρώσουμε τις ανάγκες όλων των ενδιαφερομένων μερών με τις τάσεις της αγοράς, δημιουργούμε λύσεις όπως η Spendeo GO  που επιταχύνουν και διευκολύνουν τη χρήση ηλεκτρικών αυτοκινήτων στους εταιρικούς στόλους».

Συγκεκριμένα, με την πρωτοποριακή Spendeo GO, που αποτελεί στρατηγική συνεργασία με την ΔΕΗ blue, οι επιχειρήσεις μπορούν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα έξοδα μετακίνησης των εργαζομένων τους, προσφέροντάς τους μοναδικά προνόμια. Παράλληλα, η συνεργασία με τη ΔΕΗ blue, ηγέτη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, ενισχύει ακόμα περισσότερο την εμπειρία των χρηστών της Spendeo GO, καθώς οι χρήστες της κάρτας έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 2.150 σημεία φόρτισης του δικτύου της ΔΕΗ blue, εξασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη και εύκολη φόρτιση των οχημάτων τους.

H Edenred μέσα από την ανάπτυξη αντίστοιχων λύσεων, επιβεβαιώνει την αφοσίωσή της να προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, φιλικές προς το περιβάλλον συμβάλλοντας παράλληλα στη βελτίωση της καθημερινότητας των πελατών της.

Σχετικά με την Edenred

Η Edenred, είναι μία κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα υπηρεσιών και πληρωμών και καθημερινός συνεργάτης για τον επιχειρηματικό κόσμο, που φέρνει κοντά περισσότερους από 60 εκατ. εργαζομένους και 2 εκατ. εμπορικούς συνεργάτες σε 45 χώρες μέσω 1 εκατ. εταιρικών πελατών. 

Η Edenred προσφέρει λύσεις πληρωμών ειδικού σκοπού για σίτιση (παροχές γευμάτων), κίνητρα (δωροκάρτες, πλατφόρμες πιστότητας εργαζομένων), mobility (διόδια, στάθμευση, μεταφορές), και εταιρικές πληρωμές (άυλες κάρτες).

Με δέσμευση στον σκοπό του Ομίλου «Enrich connections. For good», οι λύσεις αυτές ενισχύουν την ευημερία και την αγοραστική δύναμη των χρηστών, βελτιώνουν την ελκυστικότητα και την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων και αναζωογονούν την αγορά εργασίας και την τοπική οικονομία. Ενθαρρύνουν επίσης την πρόσβαση σε πιο υγιεινές διατροφικές επιλογές καθώς και προϊόντα και μετακινήσεις πιο φιλικά και φιλικές προς το περιβάλλον.

Οι 12.000 εργαζόμενοι της Edenred, δεσμεύονται καθημερινά στο να κάνουν τον κόσμο της εργασίας, πιο ασφαλή, πιο αποδοτικό και πιο φιλικό.

Το 2023, ο Όμιλος της Edenred, χάρη στην παγκόσμια πλατφόρμα τεχνολογίας που διαθέτει, κατέγραψε όγκο εργασιών ύψους σχεδόν €41 δισ., κυρίως μέσω εφαρμογών για κινητά, ηλεκτρονικών πλατφορμών και καρτών.

Η Edenred είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Euronext Paris και εντάσσεται στους δείκτες: CAC 40, CAC 40 ESG, CAC Large 60, Euronext 100, Euronext Tech Leaders, FTSE4Good και MSCI Europe.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.