Οι Alfisti στο Λυκαβηττό

By  |  0 Comments

Ο Ελληνικός Σύλλογος Ιδιοκτητών Alfa Romeo σε συνεργασία με το Alfisti.gr θα πραγματοποιήσει, για 20η χρονιά, την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση των απανταχού Alfisti, προς τιμήν του 1ου προέδρου και συνιδρυτή, Γεωργίου Κώνστα, του οποίου έχει πάρει το όνομα η παρούσα εκδήλωση.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στον ανοικτό χώρο πάρκινγκ του Λυκαβηττού την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 8.30 με 13.30.

Καλό θα είναι όλοι οι Alfisti και φίλοι να είναι στην συνάντηση. Έχουν πολλά και ενδιαφέροντα να δουν μα και να συζητήσουν!

Ο Ελληνικός Σύλλογος Ιδιοκτητών Alfa Romeo σε συνεργασία με το Alfisti.gr θα πραγματοποιήσει, για 20η χρονιά, την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση των απανταχού Alfisti, προς τιμήν του 1ου προέδρου και συνιδρυτή, Γεώργιου Κώνστα, του οποίου έχει πάρει το όνομα η παρούσα εκδήλωση. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στον ανοικτό χώρο πάρκινγκ του Λυκαβηττού την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 8.30 με 13.30. ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ οι Alfisti και φίλοι να παρευρεθείτε στην συνάντησή μας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.