Ντεμπούτο για τη Nissan στο UEFA Champions League

By  |  0 Comments
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά η χορηγία της Nissan στο UEFA Champions League, έχοντας ως πρεσβευτές της  τον διεθνή μέσο της Ισπανίας και της Barcelona Andrés Iniesta, αλλά και τον αρχηγό των ομάδων της Βραζιλίας και της Paris Saint-Germain  Thiago Silva, δίνοντας έτσι μια πρώτη συναρπαστική γεύση για το τι έπεται στη συνέχεια.
Το συναρπαστικό δίδυμο των Iniesta και Silva (ήτοι Nissan’s Engineers of Excitement), αναμένεται να συμβάλουν τα μέγιστα στην προώθηση των  καινοτομιών της μάρκας, μέσα από μια συναρπαστική ποδοσφαιρική εμπειρία.  Συγκεκριμένα οι πασίγνωστοι ποδοσφαιρικοί αστέρες, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο κατά τη διάρκεια της σεζόν 2014/2015, καθώς θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Nissan στο UEFA Champions League,  σε παγκόσμιο επίπεδο,  αρχής γενομένης  με τη  ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη του UEFA Super Cup,  στις 12 Αυγούστου του 2014.
“Η Nissan καλωσορίζει τους Andrés και Thiago στην οικογένειά της ως τους πρεσβευτές  της, στο  UEFA Champions League. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που οι συγκεκριμένοι, διεθνώς καταξιωμένοι ποδοσφαιριστές,  θα συμμετέχουν σε μεγάλο βαθμό στη νέα παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια της μάρκας μας” δήλωσε ο Bastien Schupp, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ της  Nissan Europe. “Δεδομένου ότι πρόκειται για δύο από τους κορυφαίους παίκτες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου,  έχοντας κερδίσει πολλούς τίτλους, οι  Andrés και Thiago θα φέρουν το πάθος και τον ενθουσιασμό τους  και στη Nissan και μαζί θα καινοτομούμε, προκειμένου να ενθουσιάσουμε τους οπαδούς του ποδοσφαίρου.”
Οι δύο παίκτες θα εμφανιστούν σε μια σειρά από τηλεοπτικές διαφημίσεις που θα καταδεικνύουν πως η καινοτομία είναι το κλειδί, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο τον  ενθουσιασμό στους οπαδούς του ποδοσφαίρου, αλλά  και στους οδηγούς. Εκτός από την διαφημιστική καμπάνια, οι  Andrés Iniesta και Thiago Silva θα πραγματοποιήσουν και  μια σειρά από προσωπικές εμφανίσεις, σε εκδηλώσεις κατά τις ημέρες των αγώνων,  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αλλού.
Σε σχετικές του δηλώσεις, ο Andrés Iniesta είπε :  “Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με  τη Nissan, ως χορηγό του UEFA Champions League. Έχοντας κερδίσει στη διοργάνωση τρεις φορές στην καριέρα μου, γνωρίζω τη σημασία του ανταγωνισμού, όπως επίσης και  τη σκληρή δουλειά, αλλά  και την καινοτομία που απαιτείται για να επιτύχεις. Το UEFA Champions League, παραμένει μια από τις πιο συναρπαστικές αθλητικές διοργανώσεις στον κόσμο και ανυπομονώ να μοιραστώ αυτές τις στιγμές με τους φίλους του ποδοσφαίρου.”
Από την πλευρά του ο Thiago Silva δήλωσε :  “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τη Nissan για την επερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Το UEFA Champions League είναι μια μεγάλη διοργάνωση με κορυφαίες ομάδες, παίκτες και συντελεστές, προσδίδοντας ενθουσιασμό και καινοτομία σε κάθε παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, μέσα και έξω από το γήπεδο, η διοργάνωση είναι σίγουρο πως θα μας συναρπάζει, κάτι άλλωσε που περιμένουν και οι φίλοι του ποδοσφαίρου.”
Αξίζει να σημειωθεί ότι η παγκόσμια συνεργασία της   Nissan με το UEFA Champions League, αλλά και με  τη διοργάνωση του UEFA Super Cup, αποτελεί τη μεγαλύτερη συμφωνία χορηγίας  που έχει συνάψει ποτέ ο Ιαπωνικός Κολοσσός της αυτοκινητοβιομηχανίας. Με αυτή τη συμφωνία, η Nissan εγκαθιδρύεται ως ο επίσημος παγκόσμιος συνεργάτης των παραπάνω κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, από την περίοδο 2014 – 15 έως και το 2017-18.
Ως επίσημος συνεργάτης, η Nissan θα έχει εκτεταμένα δικαιώματα για τους αγώνες, τις προκαταρκτικές φάσεις, το περιεχόμενο, τα μέσα ενημέρωσης, τη φιλοξενία, τα συναφή δρώμενα και φυσικά τον τελικό της διοργάνωσης.
Το UEFA Champions League είναι άλλη μια περίτρανη απόδειξη  της αφοσίωσης της Nissan σε συναρπαστικές, κορυφαίας εμβέλειας,  αθλητικές διοργανώσεις, έχοντας ήδη στο χαρτοφυλάκιό της, την  υπερήφανη χορηγία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας, τις  Ολυμπιακές ομάδες  της Μεγάλης Βρετανίας και του  Μεξικό, το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, τη ποδοσφαιρική διοργάνωση NCAA των ΗΠΑ , το  Heisman Trophy, τη διοργάνωση ποδοσφαίρου του Καναδά και φυσικά  τον “πρεσβευτή” του GT – R και Χρυσό Ολυμπιονίκη Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος είναι και ένας από τους  διασημότερους οπαδούς  του ποδοσφαίρου στον κόσμο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.