«GTI ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2014» το SEAT Leon Cupra 280!

By  |  0 Comments
Ο αγαπημένος θεσμός των αναγνωστών του περιοδικού 4Τροχοί, «GTI της χρονιάς», ολοκληρώθηκε με μία ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων.
Στα πλαίσια της διαδικασίας ανάδειξης του «GTI της χρονιάς», μέσω ψηφοφορίας από τους αναγνώστες του περιοδικού που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ψηφίζοντας το αυτοκίνητο της προτίμησής τους, το SEAT Leon Cupra 280 κατέκτησε την πρώτη θέση και τον τίτλο «GTI της χρονιάς 2014» ανάμεσα σε ιδιαίτερα δημοφιλείς ανταγωνιστές του.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων με πλήθος φίλων και αναγνωστών του περιοδικού να δίνουν το δυναμικό παρόν. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την μοναδική ευκαιρία έπειτα από σχετική κλήρωση να συνοδηγήσουν στα υποψήφια αυτοκίνητα και να κερδίσουν πλούσια δώρα.
Η ψηφοφορία ανέδειξε το SEAT Leon Cupra 280 ως το «GTI της χρονιάς 2014», με τα Ford Fiesta ST και Audi S1 στη δεύτερη και τρίτη θέση της κατάταξης αντίστοιχα.

Το νέο Leon Cupra 280, το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής που έχει κατασκευάσει η SEAT στην ιστορία της, συνεχίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παράδοση της μάρκας σε αυτοκίνητα υψηλών προδιαγραφών, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο εκρηκτικές επιδόσεις, τεχνολογία αιχμής και κορυφαία οδική συμπεριφορά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.