Ογδόντα νέα Mitsubishi L200 Club Cab 4X4 στην υπηρεσία του Πυροσβεστικού Σώματος

By  |  0 Comments
Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Mitsubishi Motors στην Ελλάδα θα παραδώσει συνολικά 80 νέα Mitsubishi L200 Club Cab 4X4 στο Πυροσβεστικό Σώμα, για τις αυξημένες ανάγκες δασοπυρόσβεσης στη χώρα μας.
Το Πυροσβεστικό Σώμα έδωσε «ψήφο εμπιστοσύνης» στο L200 Club Cab 4Χ4, το οποίο διαθέτει απεριόριστες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου και μπορεί επιχειρεί σε εξαιρετικά ανώμαλα εδάφη και δύσβατες περιοχές για τις ανάγκες της κατάσβεσης των πυρκαγιών, χάρη στο σύστημα τετρακίνησης Easy Select της Mitsubishi Motors.
Προκειμένου να είναι αποτελεσματικά τα 76 MitsubishiL200 Club Cab 4Χ4 σύμφωνα με τις ανάγκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είναι εξοπλισμένα με: δεξαμενή νερού 500lt, αυτόνομο πυροσβεστικό συγκρότημα με αυλό εκτόξευσης νερού ο οποίος έχει ελάχιστη ικανότητα παροχής 250L/MIN σε πίεση 6 BAR και τυλικτήρα σωλήνα.
Στο εμπρόσθιο μέρος των οχημάτων έχει τοποθετηθεί ηλεκτρικό βαρούλκο (εργάτης) για μέγιστη ελκτική ικανότητα, ενώ στο εσωτερικό πέρα από το βασικό του εξοπλισμό κάθε όχημα διαθέτει και σύστημα πλοήγησης GPS με οθόνη αφής LCDTFT 4,3”.
Το Mitsubishi L200 είναι ένα κατάλληλο όχημα ταχείας επέμβασης για την κατάσβεση των πυρκαγιών σε δυσπρόσιτες δασικές εκτάσεις χάρη στο σύστημα τετρακίνησης Easy Select και τον υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα 2.5Di-D τεχνολογίας Euro5, με ιπποδύναμη 136PS/4.000 rpm, υψηλά αποθέματα ροπής που αγγίζει τα 314Nm @ 2000 rpm και τελική ταχύτητα 167km/h.
Το σύστημα EasySelect επιτρέπει στον οδηγό να ξεπερνά οποιαδήποτε εμπόδιο προσφέροντας την κατάλληλη ρύθμιση στο κιβώτιο της τετρακίνησης, σύμφωνα με τις εδαφικές και οδηγικές συνθήκες.
Εκτός από τις απεριόριστες δυνατότητες εντός και εκτός δρόμου το Mitsubishi L200 είναι και απόλυτα ασφαλές καθώς έχει κερδίσει 4 αστέρια για την Προστασία Ενήλικων Επιβατών στο crashtest του Ευρωπαϊκού Οργανισμού EuroNCAP.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.