Επαγγελματικό VW load up! με 10.645 ευρώ

By  |  0 Comments

Ένα νέο επαγγελματικό μοντέλο προστέθηκε στην γκάμα της VOLKSWAGEN. Πρόκειται για το load up! το οποίο ουσιαστικά είναι ένα τετράθυρο up! Van. Έχει μήκος 3,54 μ. αλλά εντυπωσιάζει με την εξαιρετική εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων, αφού ο όγκος φόρτωσης φτάνει τα 990 λίτρα.
Τόσο το load up! που διατίθεται με δύο βενζινοκινητήρες απόδοσης 60 και 75 ίππων όσο και το eco load up! με κινητήρα φυσικού αερίου απόδοσης 68 ίππων, εξασφαλίζουν μεγάλη οικονομία και προστατεύουν το περιβάλλον. Ιδιαίτερα το eco load up! καταναλώνει 2,9 κιλά CNG ανά 100 χιλιόμετρα, ενώ εκπέμπει μόλις 79 γραμάρια CO2 ανά χιλιόμετρο. Η αυτονομία του φτάνει στα 600 χιλιόμετρα.
image

Ο εξοπλισμός μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: αερόσακο οδηγού – συνοδηγού, πλευρικούς αερόσακους 2 σημείων (κεφαλής / θώρακα), ενσωματωμένα προσκέφαλα εμπρός, ESP, RCD 215, Climatic, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, φώτα ημέρας και φιμέ τζάμια πίσω.
Οι τιμές, με απόσυρση, ξεκινούν από 10.645 ευρώ στην έκδοση των 60 ίππων, από 11.311 με τους 75 και από 13.496 με το CNG.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.