Προσφορά Fiat για τα Panda και Punto

By  |  0 Comments

Σε μία δύσκολη εποχή για τον Έλληνα καταναλωτή λόγω της οικονομικής κρίσης, η Fiat Group Automobiles Hellas στέκεται στο πλευρό του, προσπαθώντας να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές. Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής αποφάσισε να προσφέρει το Panda και το Punto σε πολύ δελεαστικές τιμές, τις χαμηλότερες αυτήν τη στιγμή στις κατηγορίες της αγοράς στις οποίες απευθύνονται. Η προσφορά ισχύει μάλιστα για τις βασικές, αλλά και τις πλούσιες εκδόσεις των δύο μοντέλων, επιβεβαιώνοντας την στρατηγική της Fiat Group Automobiles Hellas για προσφορά προϊόντων με την καλύτερη τεχνολογία στις καλύτερες τιμές.
image
Ενδεικτικά, το Panda προσφέρεται στη βενζινοκίνητη έκδοση 1.2 69hp Pop στην εξαιρετικά προνομιακή τιμή των 8.390€ (περιλαμβάνει έκπτωση και όφελος απόσυρσης ), ενώ το 3θυρο Punto προσφέρεται στη βενζινοκίνητη έκδοση 1.2 69hp Pop σε τιμή μόλις 8.690€ (περιλαμβάνει έκπτωση και όφελος απόσυρσης). Οι προσφορές ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και συνδυάζονται με χρηματοδότηση επιτοκίου 7,85%. Έτσι, ο Έλληνας καταναλωτής έχει τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες του σε μία εξαιρετικά δελεαστική τιμή και με ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης που προσαρμόζονται στις οικονομικές του δυνατότητες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.