Οι αρχαιρεσίες του ΣΕΑΑ

By  |  0 Comments

Στα πλαίσια της τριετούς ανανέωσης που προβλέπει το καταστατικό του ΣΕΑΑ, στο Σύνδεσμο πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες.
Vassilakis
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, που εκπροσωπεί από το 1934 το σύνολο των εθνικών διανομέων οχημάτων της χώρας, εισαγωγέων επιβατικών, φορτηγών, λεωφορείων και δικύκλων, έχει την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος: Βασιλάκης Θ. Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Τάκη Π. Σταύρος
Γενικός Γραμματέας: Σαρακάκης Δ. Ιωάννης
Ταμίας: Κοντέλλης Ε. Ιωάννης
Μέλη: Αραβανής Ν. Αριστείδης
Θεοχαράκης Ι. Παναγιώτης
Συγγελίδης Γ. Πολυχρόνης

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έθεσε ως πρώτιστο στόχο την αντιμετώπιση της οξείας κρίσης που βιώνει ο κλάδος, που δυστυχώς ως σήμερα έχει αποτέλεσμα να έχει χαθεί το 54,3% των θέσεων εργασίας στα επίσημα δίκτυα διανομής και πλέον των 46.900 θέσεων στον ευρύτερο χώρο του αυτοκινήτου, βάσει επίσημων στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ.

Σημειώνεται, ότι η αγορά και χρήση του αυτοκινήτου στην Ελλάδα συνεχίζει να προσφέρει απασχόληση σε σχεδόν 61.700 εργαζομένους, η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων απασχολείται σε βιοτεχνικές /παραγωγικές δραστηριότητες (κλάδος συντήρησης και επισκευής), ενώ εισφέρει σε πλέον του 9,6% των τακτικών εσόδων του προϋπολογισμού.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.