Περιήγηση στην Κύπρο

By  |  0 Comments

Εκεί που έχουν λυθεί σωστά και ωραία όλα τα ΚΥΑ-προβλήματα οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με απόλυτη επιτυχία. Η Λέσχη Περιήγησης Κλασσικού Αυτοκινήτου Κύπρου διοργανώνει την Περιήγηση «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ» την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 για πέμπτη κατά συνέχεια χρονιά. Το Φεστιβάλ Αγίου Γεωργίου είναι ετήσιος θεσμός με συμμετοχή πολλών επισκεπτών για εορτασμό του προστάτη του χωριού Κορμακίτης, Αγίου Γεωργίου.

Η περιήγηση θα ξεκινήσει στις 9:30 το πρωί από το NERO Cafe στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην Έγκωμη. Με τη συμπλήρωση της διαδρομής, όλα τα αυτοκίνητα θα αφιχθούν στον τελικό προορισμό στο χωριό Κορμακίτης. Περιήγηση θα γίνει και το απόγευμα με την επιστροφή. 

Η συμμετοχή για τα μέλη είναι δωρεάν και για τα μη-μέλη το κόστος είναι €10. Υπάρχουν 15 ασφάλειες αυτοκινήτων δωρεάν, προσφορά των διοργανωτών του Φεστιβάλ, με κριτήρια την έγκαιρη συμμετοχή και το έτος κατασκευής του αυτοκινήτου.

Περισσότερες πληροφορίες στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Πέτρο Κατσιολούδη στο (00357) 99609744 ή Κίμωνα Ζαχαρία στο 99677477.

Η Λέσχη μας διοργανώνει την Περιήγηση «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ» την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 για πέμπτη κατά συνέχεια χρονιά. Το Φεστιβάλ Αγίου Γεωργίου είναι ετήσιος θεσμός με συμμετοχή πολλών επισκεπτών για εορτασμό του προστάτη του χωριού Κορμακίτης, Αγίου Γεωργίου. Η περιήγηση θα ξεκινήσει στις 9:30 το πρωί από το NERO Cafe στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην Έγκωμη. Με τη συμπλήρωση της διαδρομής, όλα τα αυτοκίνητα θα αφιχθούν στον τελικό προορισμό στο χωριό Κορμακίτης. Περιήγηση θα γίνει και το απόγευμα με την επιστροφή. Η συμμετοχή για τα μέλη είναι δωρεάν και για τα μη-μέλη το κόστος είναι €10. Θα έχουμε 15 ασφάλειες αυτοκινήτων δωρεάν, προσφορά των διοργανωτών του Φεστιβάλ, με κριτήρια την έγκαιρη συμμετοχή και το έτος κατασκευής του αυτοκινήτου. Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε τηλεφωνήστε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Πέτρο Κατσιολούδη στο 99609744 ή στον Κίμωνα Ζαχαρία στο 99677477.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.