Η Kosmocar – Volkswagen στηρίζει την «Αρωγή» με όχημα την αγάπη για κοινωνική προσφορά

By  |  0 Comments

Στο πλαίσιο της συνεχούς συμμετοχής της σε ενέργειες κοινωνικής ευθύνης, η Kosmocar – Volkswagen,  προχώρησε στη δωρεάν προσφορά ενός Volkswagen Touran στο φιλανθρωπικό, μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Αρωγή». Στόχος και έργο του σωματείου  «Αρωγή» είναι , μέσω του εθελοντισμού, να συμπαραστέκεται σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, καθώς και στις οικογένειές τους, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει ουσιαστικά το επίπεδο διαβίωσής τους.

Το 2013, η «Αρωγή» ολοκλήρωσε και παρέδωσε στο Δήμο Αχαρνών, το «Βαμβακάρειο Ίδρυμα – Αρωγή», ένα κτίριο πλήρως εξοπλισμένο για άπορα, ορφανά και απροστάτευτα παιδιά με ειδικές ικανότητες,. Το κτίριο βρίσκεται στην περιοχή Αυλίζα του Δήμου Αχαρνών, ενώ η «Αρωγή» έχει ήδη προχωρήσει στην  αναζήτηση κοινοτικού προγράμματος στήριξης ΑΜΕΑ, προκειμένου να ενταχθεί σε αυτό το Ίδρυμα και να ξεκινήσει επίσημα η λειτουργία του.

Με την παροχή ενός Volkswagen Touran για τη διάρκεια ενός έτους, τόσο η Kosmocar όσο και η  LeasePlan Hellas, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες μακροχρόνιας μίσθωσης και διαχείρισης εταιρικών στόλων στην Ελλάδα, συνεισφέρουν σημαντικά στην ανάγκη του Σωματείου για ομαλή, άνετη και ασφαλή μετακίνηση των παιδιών της «Αρωγής».

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.