H Kosmocar κοντά στους νέους και την παιδεία

By  |  0 Comments

Η Kosmocar Α.Ε. στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης,  συμμετείχε ως χορηγός στην προσπάθεια ομάδας μαθητών της β’ τάξης Λυκείου του Αρσακείου σχολείου  Ψυχικού, η οποία   διαγωνίστηκε στα προκριματικά του  Εθνικού  διαγωνισμού “F1 in Schools”.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό τεχνολογίας  στον κόσμο κι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για την ενίσχυση του ενδιαφέροντος των μαθητών για τις Φυσικές Επιστήμες, τις Νέες Τεχνολογίες, τη Μηχανική και τα Μαθηματικά.

Οι ομάδες που συμμετείχαν σχεδίασαν και κατασκεύασαν ένα πρωτότυπο μικρό μονοθέσιο με συγκεκριμένες προδιαγραφές ως προς τις διαστάσεις, το βάρος και την μετάδοση της κίνησης.

Η εταιρική κουλτούρα της Kosmocar  αντικατοπτρίζεται  μέσα από  την προσπάθεια  της ομάδας,  που θέτοντας  έναν υψηλό στόχο πέραν των μαθητικών δραστηριοτήτων, εργάστηκε με  ομαδικότητα, ανέπτυξε νέες  δεξιότητες  και γνώσεις,  συνεργάστηκε αρμονικά με τρίτους όπως τους  χορηγούς, τους προμηθευτές και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο της.

Οι νέοι αποτελούν την μελλοντική επιστημονική και παραγωγική βάση της χώρας μας και αξίζουν της προσοχής μας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.