1η Βόλτα Κλασικών Οχημάτων στην Κέα

By  |  1 Comment

Το Classic Car Center of Greece www.3cg.gr και ο Σύλλογος Φίλων Κέας www.sfkeas.gr συνδιοργάνωσαν μια διήμερη επίσκεψη και την 1η Βόλτα Κλασικών Οχημάτων στην Κέα το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουνίου 2015.
Όσοι βρέθηκαν στο νησί τις ημέρες αυτές είχαν την τύχη να δουν από κοντά μερικά από τα ομορφότερα και κλασικότερα ιστορικά οχήματα σε διάφορες διαδρομές της Τζιας. Τα ιστορικά οχήματα βρέθηκαν στην Κορησσία, στο Βουρκάρι, στην Ιουλίδα, στα Ελληνικά, στην Κάτω Μεριά, στα Βουρλίδια και στην παραλία των Ποισσών. Νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Κασιμάτης με την υπέροχη κόκκινη Jaguar XK-120 SE Open Two Seater του 1954. Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τη Τζιώτικη φιλοξενία με παραδοσιακά κεράσματα, happenings, εορταστικό δείπνο, επίσκεψη στο Αγροτικό Λαογραφικό και Πολιτιστικό Μουσείο Κέας, μπάνιο στη θάλασσα και γεύματα.
Η επόμενη οδηγική εξόρμηση – διοργάνωση συζητείται για το Σεπτέμβριο / Οκτώβριο σε δρόμους του κρασιού με επισκέψεις σε οινοποιεία. Ανυπομονούμε!

http://kea-tzia.gr/1-volta-klasikon-ochimaton-stin-kea/

 

1 Comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.