Η PEUGEOT λανσάρει το «4×4»

By  |  0 Comments

Με γνώμονα τη δεδομένη πραγματικότητα στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου, αλλά και τις δυνατότητες που έχει αξιοποιώντας την τεράστια εμπειρία και γνώση της, η Peugeot λανσάρει ένα πρόγραμμα απόκτησης των μοντέλων της, πραγματικά πρωτοποριακό αλλά και καθοριστικά ωφέλιμο για τους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτου!

Το νέο πρόγραμμα ονομάζεται «Peugeot 4X4» και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η εμπορική του ονομασία, είναι μία «τετραπλή χρυσή παροχή»!

Σύμφωνα με το «Peugeot 4X4», ο κάθε αγοραστής οποιουδήποτε μοντέλου και οποιασδήποτε έκδοσης επιβατικών αυτοκινήτων Peugeot, μπορεί πλέον να απολαμβάνει τα τετραπλά οφέλη που μόνο η Peugeot προσφέρει:

  • 4 χρόνια Άτοκη Χρηματοδότηση
  • 4 χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση
  • 4 χρόνια Δωρεάν Οδική Βοήθεια και
  • 4 χρόνια Δωρεάν service

Η άτοκη χρηματοδότηση διατηρεί το ποσό χρηματοδότησης σταθερό με διάρκεια αποπληρωμής 48 μηνών, ενώ η μηνιαία δόση συνδυάζεται με την ονομασία του μοντέλου. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως η δόση για το 108 διαμορφώνεται στα 108€ το μήνα άτοκα, για το 208 και το 2008 στα 208€ το μήνα άτοκα,  για το 308 και το 3008 στα 308€ το μήνα άτοκα ενώ και για τα υπόλοιπα μοντέλα ισχύουν άκρως ανταγωνιστικές άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Επιπλέον, όσον αφορά το σέρβις, η Peugeot παρέχει εντελώς δωρεάν την προκαθορισμένη από τον κατασκευαστή συντήρηση του αυτοκινήτου για 4 χρόνια (περιλαμβανομένης εργασίας και ανταλλακτικών).

Το πρόγραμμα ισχύει μέχρι τέλος Ιουλίου σε όλο το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Peugeot. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.peugeot.gr.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.