Τέλος εποχής ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ – SKODA AUTO

By  |  0 Comments

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., μεταξύ των άλλων εμπορικών δραστηριοτήτων της, υπήρξε η αποκλειστική αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της SKODA, για 35 συναπτά έτη.

Την 29η Μαΐου 2015, η SKODA AUTO a.sκατήγγειλε τη σύμβαση που είχε με την ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. γνωστοποιώντας της ταυτόχρονα, ότι η μεταξύ τους σχέση θα λήξει την 30η Μαΐου 2017.

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., για λόγους επαγγελματικής δεοντολογίας δεν θέλει να αναφερθεί στους λόγους της καταγγελίας.  Αυτό είναι υποχρέωσηκαι το αφήνει στη διακριτική ευχέρεια της SKODA AUTOa.sνα το πράξει.

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., όλα αυτά τα χρόνια, κατείχε και κατέχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά αγοράς που κατέχει η SKODA στις χώρες της Δυτικής Ευρώπηςκαι παράλληλα το τετραπλάσιο από  τις χώρες της Μεσογείου.

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. είναι μία από τις πιο Υγιείς εταιρείες του χώρου και Όχι μόνο.  Και θα παραμείνει έτσι.

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης της απέναντι στους ήδη υπάρχοντες ή μέλλοντες πελάτες της, αλλά και τους πιστούς συνεργάτες της, ανακοινώνει ότι θα εξυπηρετεί και θα ανταποκρίνεται στις συμβατικές  ή άλλες, υποχρεώσεις της με τον ίδιο ακριβώς συνεπή τρόπο που το πράττει κατά τα τελευταία 35 συναπτά έτη της συνεργασίας της με τη SKODA AUTOa.s.

Επίσης ευχαριστεί όλους τους πελάτες της SKODA για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο όνομα της ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. όλα αυτά τα χρόνια, όπως και όλους αυτούς που θα το πράξουν μέχρι την 30η Μαΐου 2017.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.