Καλοκαιρινός έλεγχος για αυτοκίνητα Fiat, Alfa Romeo και Abarth

By  |  0 Comments
Η Fiat Chrysler Automobiles Hellas έχει ως σταθερό στόχο να διευκολύνει τους πελάτες της στη σωστή συντήρηση των αυτοκινήτων τους, εξασφαλίζοντας ασφαλή οδήγηση και οδηγική απόλαυση, ιδιαίτερα στις δύσκολες συνθήκες του καλοκαιριού. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο προσφέρει στην προνομιακή τιμή των 29 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ) έναν έλεγχο 15 σημείων και service κλιματιστικού με αλλαγή φίλτρου καμπίνας, σε όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Fiat, Alfa Romeo και Abarth. Επίσης, υπάρχει και η δυνατότητα αλλαγής των υαλοκαθαριστήρων με γνήσιους υαλοκαθαριστήρες τύπου FLAT στην τιμή των 29 ευρώ.

Ο έλεγχος των 15 βασικών σημείων του αυτοκινήτου εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του με τη μέγιστη ασφάλεια. Σε ό,τι αφορά το κλιματιστικό, κατά την περίοδο του χειμώνα, η αυξημένη υγρασία και η ατμοσφαιρική ρύπανση, σε συνδυασμό με τα κλειστά παράθυρα, συνήθως ευνοούν την ανάπτυξη μυκήτων και μούχλας στο εσωτερικό των αεραγωγών του συστήματος κλιματισμού. Με την έναρξη της χρήσης του κλιματιστικού από την άνοιξη και μετά, οι δυσάρεστες οσμές που δημιουργούνται προκαλούν εκτός της δυσφορίας και πολλές αλλεργίες. Η σωστή συντήρηση του κλιματιστικού με χρήση του γνήσιου φίλτρου καμπίνας διασφαλίζει την ποιότητα του αέρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, καταπολεμώντας την ρύπανση, τις υψηλές θερμοκρασίες και την υγρασία. Τέλος, οι αποδοτικοί υαλοκαθαριστήρες εγγυώνται καλή ορατότητα, ενισχύοντας την ασφάλεια.

Ο διαγνωστικός έλεγχος 15 σημείων περιλαμβάνει:
1. Κατάσταση και πίεση ελαστικών
2. Κατάσταση και επίπεδα φόρτισης μπαταρίας
3. Κατάσταση λάστιχων καθαριστήρων (εμπρός και πίσω)
4. Στάθμη αντιψυκτικού κινητήρα
5. Στάθμη λαδιού κινητήρα
6. Έλεγχος διαδρομής χειρόφρενου
7. Στάθμη υγρού πλύσης παρμπρίζ/πίσω τζαμιού και έλεγχος ψεκαστήρων εμπρός/πίσω
8. Στάθμη υγρών φρένων
9. Κατάσταση φθοράς «τακακιών» φρένων
10. Κατάσταση και λειτουργία εξωτερικών φώτων
11. Κατάσταση και λειτουργία συστήματος κλιματισμού (ψύξη/θέρμανση/φίλτρο γύρης)
12. Διαγνωστικός έλεγχος (με το Witech Plus ή το Examiner) – Έλεγχος καυσαερίων
13. Έλεγχος συστήματος διεύθυνσης
14. Έλεγχος αναρτήσεων εμπρός-πίσω
15. Έλεγχος ιμάντων κίνησης βοηθητικών συστημάτων κινητήρα

Η παραπάνω ενέργεια θα ισχύει από 22 Ιουνίου έως και 31 Αυγούστου 2015 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για τους ελέγχους στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Fiat/Alfa Romeo/Abarth.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.