Φροντίδα Renault με δωρεάν έλεγχο 25 σημείων

By  |  0 Comments

Με δεδομένο τον πρωταρχικό ρόλο που κατέχει η σωστή και υπεύθυνη συντήρηση στην ασφάλεια του αυτοκίνητου, η TEOREN MOTORS B. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, μέσω του εξουσιοδοτημένου της Δικτύου Διανομέων και Επισκευαστών, προσφέρει σε όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Renault και τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, δωρεάν τεχνικό έλεγχο 25 σημείων, και 10 νέα ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης και επισκευής σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Για τη σωστή και υπεύθυνη συντήρηση του αυτοκινήτου, το κόστος δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο. Η Renault και φέτος το καλοκαίρι προσφέρει εντελώς δωρεάν έναν λεπτομερή έλεγχο 25 σημείων σε όλα τα μοντέλα της μάρκας ανεξαρτήτως ηλικίας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Renault, μέσω του συγκεκριμένου ελέγχου, παρέχει μια πλήρη και υπεύθυνη εικόνα στον ιδιοκτήτη για την κατάσταση του αυτοκινήτου του.

Παράλληλα, η Renault δίνει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν, μέσω 10 νέων ολοκληρωμένων πακέτων συντήρησης και επισκευής να πραγματοποιήσουν όλες τις απαραίτητες εργασίες στο αυτοκίνητό τους, με απόλυτη διαφάνεια, Γνήσια Ανταλλακτικά Renault, εγγύηση και εξαιρετικά προνομιακές χρεώσεις, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Η υψηλή ποιότητα αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο του προγράμματος RENAULT TOTAL CARE με δεδομένο ότι ακόμα και στις πιο απλές εργασίες, όπως η αντικατάσταση του λιπαντικού κινητήρα, χρησιμοποιούνται άριστα προϊόντα, όπως είναι η, ειδικά σχεδιασμένη για τους κινητήρες Renault, νέα σειρά λιπαντικών της ELF RN-TECH (διαθέσιμη αποκλειστικά στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο επισκευαστών της TEOREN MOTORS σε προνομιακές τιμές). Η συγκεκριμένη σειρά λιπαντικών πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές του κατασκευαστή (RN700, RN710 και RN720) και αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη επιλογή για τα αυτοκίνητα Renault, ως αποτέλεσμα της μακράς και ιδιαίτερα επιτυχημένης συνεργασίας των δύο εταιριών στον απαιτητικό κόσμο της Formula 1.

Τα πακέτα που προσφέρει το RENAULT TOTAL CARE ξεκινούν από 53€ (το ποσό περιλαμβάνει το κόστος εργασίας, τα ανταλλακτικά και το Φ.Π.Α.),  ενώ είναι διαθέσιμα για όλα τα μοντέλα της Renault, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το δωρεάν έλεγχο όσο και για τα διαθέσιμα πακέτα συντήρησης και επισκευής είναι διαθέσιμες  στην επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας: www.renault.gr

Με το πρόγραμμα RENAULT TOTAL CARE οι μετακινήσεις γίνονται πιο ξένοιαστες και ασφαλείς από ποτέ, επιβεβαιώνοντας με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο ότι… κανείς δεν φροντίζει το Renault σας καλύτερα από τη Renault!

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.