Δημοπρασία για το νέο Fiat 500C από τον Lapo Elkann στο γκαλά “amfAR”

By  |  0 Comments
Η Fiat και η Garage Italia Customs ήταν οι πρωταγωνιστές στη φιλανθρωπική βραδιά που οργανώθηκε στον Μιλάνο από το ίδρυμα “amfAR”. Δύο νέα Fiat 500 προσφέρθηκαν σε δημοπρασία από τον Lapo Elkann. Τα αυτοκίνητα αγοράστηκαν από το Renzo Rosso, ιδρυτή της “Diesel” και πρόεδρο του γκρουπ μόδας “OTB”, και τον David Wertheimer, για το συνολικό ποσό των 250.000 ευρώ. Τα χρήματα θα δοθούν για την έρευνα κατά του AIDS. Στους αγοραστές θα προσφερθεί η ευκαιρία να εξατομικεύσουν τα αυτοκίνητά τους σε συνεργασία με τους σχεδιαστές της Garage Italia Customs.

Η φιλανθρωπική βραδιά του ιδρύματος “amfAR”, με την υποστήριξη της Fiat, του Lapo Elkann και της Garage Italia Customs, οργανώθηκε στο Μιλάνο, στο εντυπωσιακό περιβάλλον του Teatro della Permanente. Ο στόχος της βοήθειας στην έρευνα κατά του AIDS έγινε αποδεκτός με ενθουσιασμό και δύο νέα Fiat 500 προσφέρθηκαν σε δημοπρασία, για το συνολικό ποσό των 250.000 ευρώ. Τα χρήματα θα δωρηθούν στο ίδρυμα και αυτό είναι το μεγαλύτερο ποσό που συγκεντρώθηκε κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας.

Οι γενναιόδωροι αγοραστές ήταν ο Renzo Rosso, ιδρυτής της “Diesel” και πρόεδρος του γκρουπ μόδας “OTB”, και ο David Wertheimer, από τη γνωστή γαλλική βιομηχανική οικογένεια, στους οποίους θα προσφερθεί η ευκαιρία για μια εξατομίκευση του αυτοκινήτου σε συνεργασία με τους σχεδιαστές της Garage Italia Customs που πρόσφατα δημιούργησε ο Lapo Elkann. Μια εταιρεία που δημιουργεί προγράμματα κατά παραγγελία, τα οποία εκφράζουν τη μοναδική προσωπικότητα του κάθε πελάτη.

Αυτή η εκδήλωση είναι μία επιπλέον επιβεβαίωση ότι η FCA βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή για να υποστηρίξει κοινωνικά προγράμματα, ενώ σφραγίζει και την πετυχημένη συνεργασία της με το “amfAR”. Το ίδρυμα παίζει ένα καθοριστικό ρόλο στην έρευνα για την αντιμετώπιση του AIDS, εντοπίζοντας τα κρίσιμα κενά στις γνώσεις γύρω από τον HIV και το AIDS και υποστηρίζοντας καινοτόμες μελέτες, συμπεριλαμβάνοντας και αυτές που δεν καλύπτουν τα αρχικά κριτήρια που οι πιο παραδοσιακοί χορηγοί συνήθως απαιτούν

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.