Το DACIA Duster στην πρώτη γραμμή του SEAJETS Rally Acropolis 2015

By  |  0 Comments

Στο θρυλικό Ράλλυ Ακρόπολις, το Dacia Duster από τη θέση του πλοηγού θα οδηγήσει μία από τις εντυπωσιακότερες, αλλά και πιο απαιτητικές για οδηγούς και αυτοκίνητα δοκιμασίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Με τα διακριτικά ‘00’, το Dacia Duster θα έχει το ρόλο του δεύτερου πλοηγού στο SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2015 που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 10 & 11 Οκτωβρίου. Στα χέρια του Σπύρου Δουκέρη, ενός οδηγού με μεγάλη εμπειρία ιδιαίτερα σε αγώνες εκτός δρόμου, το Duster θα είναι το τελευταίο μη αγωνιστικό αυτοκίνητο που θα ξεκινά σε κάθε ειδική διαδρομή εξασφαλίζοντας ότι τα πάντα είναι έτοιμα ώστε ο αγώνας να μπορεί να διεξαχθεί με απόλυτη ασφάλεια για τα πληρώματα και τους θεατές. Χάρη στη στιβαρή του κατασκευή, τον αποδοτικό του κινητήρα, αλλά και το αποτελεσματικό σύστημα τετρακίνησης, το Dacia Duster αποτελεί το ιδανικό αυτοκίνητο για αυτόν το ρόλο για τον οποίο συχνά χρησιμοποιούνται ειδικά τροποποιημένο ή και αγωνιστικά αυτοκίνητα. Απόδειξη της εξαιρετικής κατασκευής του δημοφιλούς μοντέλου της Dacia αποτελεί το γεγονός ότι το “normal” αυτοκίνητο χρειάστηκε ελάχιστες τροποποιήσεις ώστε να αναλάβει αυτόν τον πολύ απαιτητικό ρόλο. Συγκεκριμένα το Dacia Duster 1.6 dCi 110 4X4 του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2015 εφοδιάστηκε μόνο με μια ενισχυμένη μεταλλική ποδιά, λασπωτήρες και χωμάτινα ελαστικά. Με δεδομένες τις πολύ σκληρές συνθήκες που θα έχει να αντιμετωπίσει το Duster εφοδιάστηκε με μια επιπλέον ρεζέρβα για να είναι ετοιμοπόλεμο κάθε στιγμή.

Αυτό το Σαββατοκύριακο τα βουνά της Αττικής και της Κορινθίας θα φιλοξενήσουν τον αγαπημένο αγώνα των Ελλήνων φίλων του αυτοκινήτου με το Dacia Duster να αποδεικνύει έμπρακτα για ακόμα μια φορά τις ικανότητες του να ανταπεξέρχεται σε κάθε δοκιμασία, όσο απαιτητική κι αν είναι.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.