Από τη Mini στη Junior με νίκη

By  |  0 Comments

Όταν είσαι ένας μεγάλος οδηγός η καλύτερη απόδειξη είναι η κατάκτηση πρωταθλημάτων. Ο Θάνος Ξηνταβελόνης αποδεικνύει πως είναι ένας από αυτούς κατακτώντας τον τίτλο της κατηγορίας Rotax Micro Max για το 2015.
Οι αγώνες είναι γεμάτοι συγκινήσεις. Οι χαρές και οι λύπες εναλλάσσονται ακόμα και αν έχεις το ταλέντο του Θάνου. Αυτή όμως η χρονιά, ήταν μια χρονιά δικαίωσης για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα του την Zorri Motorsport. Κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο να εκμεταλλευτούν τις οδηγικές ικανότητες του Θάνου, κατακτώντας τελικά το πρωτάθλημα της κατηγορίας Mini.
Όλα κρίθηκαν στον τελευταίο αγώνα του θεσμού Rotax Max που διεξήχθη στις 27 Σεπτεμβρίου. Η μέρα ξεκίνησε πολύ καλά με τον Θάνο να κάνει τον πρώτο χρόνο στην διαδικασία των χρονομετρημένων δοκιμών. Στον ημιτελικό επικράτησε η διπλωματία. Βρέθηκε 2ος στον αγώνα ωστόσο δεν θέλησε να πιέσει μιας και η 3η θέση αρκούσε για να κατακτήσει τον τίτλο. Τερματίζοντας τελικά στην 2η θέση μπήκε με άλλον αέρα στον τελικό.
Εκεί πλέον ξεδίπλωσε όλη του το ταλέντο. Παρέμεινε σε μεγάλο μέρος του αγώνα στην 2η θέση μελετώντας προσεκτικά τις κινήσεις του αντιπάλου. Τρείς γύρους όμως πριν τον τερματισμό έκανε προσεκτικά την επίθεση του, περνώντας στην 1η θέση, όπου και τερμάτισε. Κερασάκι στην τούρτα που υπογραμμίζει τις οδηγικές του δυνατότητες το γεγονός πως έκανε τον ταχύτερο γύρο σε όλα τα σκέλη.
Αυτή η κατάκτηση κλείνει ένα κεφάλαιο για τον Θάνο που από την επόμενη χρονιά θα αγωνιστεί στην κατηγορία Junior. Ταυτόχρονα απoτελεί και μια ακόμα αποδείξει πως η Zorri Motrosport ξέρει να διαχειρίζεται το ταλέντο των οδηγό μετατρέποντας το σε επιτυχία.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.