Τρίτοι στην F2 οι Πλάγος – ΕΛ.ΑΣ στο βρόχινο «ταξίδι» του Ράλι Ακρόπολις

By  |  0 Comments

Μετά από 8 χρόνια απουσίας σε χωμάτινους αγώνες, ο οδηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και Αρχιφύλακας Γιάννης Πλάγος επέστρεψε ξανά στα χωμάτινα εδάφη με την συμμετοχή του στο SEAJETS Ράλι Ακρόπολις καταφέρνοντας να διακριθεί παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πόσο μάλλον και με ένα δικίνητο αυτοκίνητο. Να σημειωθεί μάλιστα ότι ο συνοδηγός του, Αλκιβιάδης Ρέντης συμμετείχε για πρώτη φορά σε χωμάτινο αγώνα. Το πλήρωμα της Ελληνικής Αστυνομίας στο βρόχινο «ταξίδι» του Ράλι Ακρόπολις κατάφερε να τερματίσει στην 16η θέση της γενικής κατάταξης – συμπεριλαμβανομένου και των ξένων πληρωμάτων – ήταν 7οι Έλληνες, 3οι στην κατηγορία F2 και 2οι στην κλάση Α6. Να τονισθεί μάλιστα ότι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με το Citroen Saxo VTS κλάσης Α6, ενώ δεν είχαν πραγματοποιήσει καθόλου δοκιμές με το εν λόγω αυτοκίνητο πριν τον αγώνα.
Την προσπάθεια αυτή στήριξαν η εταιρία ανελκυστήρων «STAGER», το ηλεκτρονικό φαρμακείο «www.pharmacyonclick.gr» αλλά και το κατάστημα οπτικών «Φώτης Παπούλιας». Φυσικά είχαν και την αμέριστη συμπαράσταση αλλά και στήριξη του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, της Υ.Φ.Α.Α., της Δ.Τ.Ε. – 6ο Τ.ΕΙ.Μ., καθώς επίσης και του Διευθυντή της Α.Δ. Μεσσηνίας Ταξιάρχου Αδαμάντιου Μητρόπουλου, των υποδιευθυντών, του διοικητή της ΥΑ Καλαμάτας κ. Βασίλη Τσιγαρίδη, ενώ την τεχνική υποστήριξη είχε αναλάβει grecotechnica preparation.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.