Ζωντανά από το zougla.gr η Τελετή Εκκίνησης

By  |  0 Comments

Ένα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά site της Ελλάδας, το zougla.gr, θα καλύψει ζωντανά την Τελετή Εκκίνησης του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.

H μετάδοση, την οποία θα κάνει ο Βασίλης Σαρημπαλίδης, θα είναι τηλεοπτικών προδιαγραφών και θα ξεκινήσει στις 14:30, τριάντα λεπτά πριν από την άνοδο του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου στη ράμπα της αφετηρίας, που είναι προγραμματισμένη για τις 15:00.
Για να παρακολουθήσει κανείς την Τελετή Εκκίνησης του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις «ζωντανά», δεν έχει παρά να επισκεφθεί το zougla.gr και κατόπιν την ενότητα SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις, που βρίσκεται σε εμφανές σημείο στην αρχική σελίδα του site, ή να επισκεφθεί απευθείας το σύνδεσμο http://www.zougla.gr/automoto/main.

Πεποίθηση όλων των εμπλεκόμενων μερών είναι πως με αυτήν την προβολή το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ θα μπει σε μια κοινότητα σαφώς ευρύτερη αυτής των μυημένων στους αγώνες, αφού πρόκειται για ένα site που καλύπτει κάθε ειδησεογραφικό πεδίο.
Σημειώνεται ότι τα διεθνή περιφερειακά δίκτυα, όπως το Eurosport, το Fox Sports L.A, το Velocity και το Turbo του Λος Άντζελες L.A., καθώς και το Eurosport Ασίας και το Fox Sports Ασίας προβάλλουν τις μεταδόσεις των συνολικά 67 συμβεβλημένων τηλεοπτικών δικτύων σε 160 χώρες παγκοσμίως.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.