Νέος Διευθυντής Πωλήσεων στην FCA Greece

By  |  0 Comments
Η FCA Greece καλωσορίζει τον κ. Γιώργο Μπακόπουλο στο δυναμικό της, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων των μαρκών Fiat, Alfa Romeo, Abarth & Fiat Professional.

Ο κ. Μπακόπουλος κατείχε τα τελευταία χρόνια την θέση του Διευθυντή Πωλήσεων και Ανάπτυξης Δικτύου στην KIA Motors Greece.

Στη 20ετή επαγγελματική διαδρομή του στον κλάδο, ο κ. Μπακόπουλος έχει ηγηθεί σημαντικών τμημάτων στον κλάδο του αυτοκινήτου, μεταξύ των οποίων και Διευθυντής Πωλήσεων & Ανάπτυξης Δικτύου στη Hyundai Hellas, έχοντας λάβει σημαντικές εταιρικές διακρίσεις.

Ο κ. Μπακόπουλος είναι κάτοχος πτυχίου Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Leicester.

Η ένταξη του στο δυναμικό της FCA Greece πραγματοποιείται σε συνέχεια της ανάληψης του προκάτοχου της θέσης, κ. Δημήτρη Χανάζογλου, καθηκόντων Fiat Brand Commercial Development Manager, Κεντρικής και Ανατολικής ‎Ευρώπης του Oμίλου FCA Ιtaly SpA.

Η FCA Greece καλωσορίζει στην ομάδα της τον κ. Μπακόπουλο, εκφράζοντας παράλληλα τις θερμές ευχές της για μια εξίσου επιτυχημένη μελλοντική πορεία στα νέα του καθήκοντα στον κ. Χανάζογλου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.