Επίσημη Επίσκεψη του Προέδρου της FIVA στην Ελλάδα

By  |  0 Comments

Η Ελληνική Ομοσπονδία Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας και η ΦΙΛΠΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν από κοινού την επίσκεψη στην Αθήνα του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιών Οχημάτων (FIVAFédérationInternationaledes Véhicules Anciens) Patrick Rollet (στη φωτό επάνω).

Η Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. ως ο αποκλειστικός εκπρόσωπος της FIVAστην Ελλάδα, έχει προγραμματίσει εκδήλωση απονομής κυπέλλων στους νικητές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος  Regularity Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. 2015 στις 9 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 17:30, καθώς και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στις εγκαταστάσεις της, στην οδό Κυβέλης 6 στον Γέρακα Αττικής, τις οποίες θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόσεδρος της FIVA.

Την πρώτη εκδήλωση για το 2016 που οργανώνει η ΦΙΛΠΑ, με τίτλο “19η Συνάντηση Αθηνών” και  σηματοδοτεί επίσημα την έναρξη της χρονιάς, θα τιμήσει επίσης με τη παρουσία του ο Πρόεδρος της FIVA. Η εκδήλωση θα γίνει στον χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου (Καλλιμάρμαρο) την Κυριακή 10 Ιανουαρίου και από ώρα 10:00 έως 14:00.

Είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος της FIVA επισκέπτεται τη χώρα μας

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.