Ο Ομπάμα οδηγεί μια Corvette Stingray του 1963

By  |  0 Comments

Ο Μπάρακ Ομπάμα έχει αποδείξει ότι χειρίζεται άψογα την επικοινωνία. Αυτή τη φορά έδωσε μια ανατρεπτική συνέντευξη στην δημοφιλή εκπομπή κωμικού αμερικανού ηθοποιού.

Ο πλανητάρχης, οδήγησε… σπινιάροντας στο προαύλιο του Λευκού Οίκου ένα συλλεκτικό vintage αμάξι, μια γαλάζια Corvette Stingray του 1963.

Ο ηθοποιός Jerry Seinfeld, που φιλοξένησε για πρώτη φορά έναν πολιτικό στην εκπομπή του, μπήκε στην προεδρική λιμουζίνα και μπήκε στα άδυτα του Λευκού Οίκου, ξάπλωσε στον καναπέ του οβάλ γραφείου τρώγοντας… μήλο. Οταν έδωσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου στον αμερικανό πρόεδρο, ο Ομπάμα το χάρηκε δεόντως, γκαζώνοντας και γελώντας σαν μικρό παιδί.

Ομως το γέλιο του το… έκοψαν οι άνδρες της προσωπικής τους ασφάλειας, αφού δεν τους άφησαν να βγουν από την πύλη του Λευκού Οίκου. «Είμαστε από την εκπομπή και θέλουμε να πάμε για έναν καφέ έξω» είπε ο κωμικός στον αγριεμένο φρουρό. «Με τον πρόεδρο μέσα, δεν πας πουθενά, γύρισε πίσω» του απάντησε κοφτά και εκείνος υπάκουσε.

«Πες τους απλά ότι είσαι ο πλανητάρχης και ότι θες να βγεις λίγο έξω» πρότεινε ο Seinfeld στον Ομπάμα. Οταν οι προσπάθειες του αμερικανού προέδρου απέτυχαν τον επέκρινε: «Δεν το “πούλησες” σωστά».


Στη συνέντευξη, ο Μπάρακ Ομπάμα αποκάλυψε το αγαπημένο του φαγητό (νάτσος), με ποιον από τους περασμένους προέδρους θα ήθελε να κάνει παρέα  (Ρούσβελτ) αλλά και σε ποιες ηλικιακές ομάδες έχει μεγαλύτερη πέραση: «Με συμπαθούν πολύ τα άτομα ηλικίας 0-8 ετών. Μάλλον επειδή τα αφτιά μου είναι μεγάλα και μοιάζω με χαρακτήρα καρτούν», είπε γελώντας ο Αμερικανός πρόεδρος.

Πηγή: Ο Ομπάμα οδηγεί σπινιάροντας στο Λευκό Οίκο μια vintage Corvette Stingray [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/243482/o-ompama-odigei-spiniarontas-sto-leyko-oiko-mia-vintage-corvette-stingray-eikones-vinteo#ixzz3w5zf2Kp5

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.