Δυναμική εκκίνηση για την Peugeot

By  |  0 Comments

Με το δεξί μπήκε το 2016 για την Peugeot η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση σε ταξινομήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων τον Ιανουάριο του 2016, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ. Με 495 ταξινομήσεις, η premium γαλλική μάρκα πέτυχε μερίδιο 8.7% στην αγορά των επιβατικών και 10,3% στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Καθοριστικό ρόλο στις συνολικές ταξινομήσεις της Peugeot έπαιξε – όπως ήταν αναμενόμενο – το πρόσφατα ανανεωμένο Peugeot 208. Το σούπερ μίνι της Peugeot εφοδιάζεται με τους νέους Euro6 κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου ενώ ο κινητήρας βενζίνης PureTech 1.200cc βραβεύτηκε ως ο καλύτερος κινητήρας στην κατηγορία του για το 2016. Επιπλέον, ο κινητήρας πετρελαίου Blue Hdi 100 ίππων έχει πετύχει παγκόσμιο ρεκόρ κατανάλωσης στην κατηγορία του, με μόλις 3λίτρα/100 χλμ. και εκπομπές ρύπων μόλις 79gr CO2 ανά χλμ.

H Peugeot σήμερα διαθέτει την πιο φρέσκια και ανανεωμένη γκάμα μοντέλων στην ιστορία της. Η αξιοπιστία, η ασφάλεια, οι επιδόσεις και η οδηγική απόλαυση καθώς και η εμπορική πολιτική που υιοθετεί η ελληνική αντιπροσωπεία, συμβάλουν στη συνεχώς ανοδική επιτυχία της μάρκας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.