Fiat Professional: Στηρίζει το Παγκόσμιο Πρωταθλήμα FIM Motocross

By  |  0 Comments
Η μάρκα του Ομίλου FCA που είναι αφιερωμένη στα επαγγελματικά οχήματα στηρίζει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Motocross για τη σεζόν 2016 ως Επίσημος Συνεργάτης.

Βάση της συνεργασίας αποτελούν αξίες όπως η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός που μοιράζονται από κοινού ο κόσμος του αθλητισμού και η Fiat Professional. Αυτός ο χρόνος θα είναι γεμάτος από εντελώς νέα προϊόντα και σημαντικές προκλήσεις για τη μάρκα.

Για τη Fiat Professional το 2016 ξεκινάει με μια νέα συνεργασία με τη FIM (Διεθνή Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross (MxGP) που θα ξεκινήσει στο Losail Circuit στο Κατάρ. Το πρωτάθλημα θα λάβει χώρα μεταξύ Φεβρουαρίου και Σεπτεμβρίου, σε 18 πίστες στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Κατάρ, την Ταϊλάνδη, την Αργεντινή και το Μεξικό. Κάθε αγώνας προσελκύει δεκάδες εκατομμύρια θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο, που παρακολουθούν την κάλυψη του πρωταθλήματος σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης. Ως αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, το κοινό θα βλέπει ένα αυτοκίνητο της Fiat Professional κατά τη διάρκεια των αγώνων, δίπλα από τη γραμμή εκκίνησης.

Αυτή η αναγνωρισμένου κύρους συνεργασία που βασίζεται σε πραγματικά κοινές αξίες ανοίγει μία πολύ σημαντική χρονιά για τη συνεχώς εξελισσόμενη μάρκα. Αρκετά, εντελώς νέα προϊόντα πρόκειται να παρουσιαστούν, καθιστώντας τη σειρά μοντέλων ακόμα πιο ολοκληρωμένη. Το πρώτο είναι το Fullback pick-up που έκανε την πρεμιέρα του στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Dubai, τον Νοέμβριο. Διαθέσιμο από τον επόμενο Μάιο σε ολόκληρη την περιοχή της ΕΜΕΑ, το όχημα ωθεί τη μάρκα προς νέους στόχους, εξ ου και το όνομα Fullback, που εκφράζει αθλητικές αξίες κάνοντας αναφορά σε ένα βασικό ρόλο στο αμερικανικό ποδόσφαιρο ή στο ράγκμπι: είναι ο παίκτης που βρίσκεται στην τελευταία γραμμή άμυνας, αλλά και ο πρώτος που θα πρέπει να παρέμβει. Μια θέση παίκτη με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που είναι απολύτως σύμφωνα με το πνεύμα της μάρκας και του νέου pick-up φορτηγού.

Το νέο Fullback θα είναι το κυρίαρχο αυτοκίνητο του επίσημου στόλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος FIM Motocross και θα έχει την ευκαιρία να επιδείξει όλα του τα προτερήματα όσον αφορά τη διαμόρφωση, τις διαστάσεις και τους κινητήρες. Το pick-up της Fiat Professional σχεδιάστηκε με βάση τις πραγματικές ανάγκες των επαγγελματιών πελατών, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ευελιξία, στοιχείο που το καθιστά έτοιμο για όλες τις χρήσεις, όχι μόνο για την εργασία. Αποτελεί μια τέλεια έκφραση της φιλοσοφίας της Fiat Professional.

Θα συνοδεύεται από το πραγματικά πρωτοπόρο Fiat Ducato, το οποίο θα βρίσκεται στο φυσικό του χώρο σε ένα παγκόσμιο γεγονός, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Motocross. Το best-seller της Fiat Professional θα επιδείξει την προσαρμοστικότητά του, ως μέσο μεταφοράς επιβατών, μεταφέροντας φορτία αλλά και ως κινητό συνεργείο στις πίστες στην υπηρεσία των συμμετεχόντων στους αγώνες.

Η σύνδεση με τον κόσμο του αθλητισμού – και συγκεκριμένα με το motocross – αντιπροσωπεύει επίσης την προσέγγιση, η οποία επιλέχθηκε με κριτήριο τις προκλήσεις του μέλοντος, που έχει ως βάση την ενοποιημένη τεχνογνωσία και την άρτια οργάνωση και, κυρίως, τις αξίες που συνδυάζουν την εγγύτητα και την αξιοπιστία προς τον καταναλωτή με τον ηγετικό ρόλο στην αγορά. Δεν είναι τυχαίο, ότι η συνεργασία της Fiat Professional με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Motocross βασίζεται στο γεγονός ότι μοιράζονται τις ίδιες αξίες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.